Це болюче питання для росіян: навіщо Шойгу з’явився у Криму

Міністр оборони Росії Сєргєй Шойгу відвідав тимчасово окупований Крим. Він інспектував системи зенітно-ракетних установок, щоб забезпечити повітряну безпеку Севастополя.

Адже для країни-агресорки вкрай важливе функціонування Чорноморського флоту, який активно атакує Україна. Це 24 Каналу зауважив член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв.

Шойгу приїхав не просто так

Ескендер Барієв зазначив, що для Шойгу дуже важливе питання, пов’язане з Чорноморським флотом після системних атак з боку Сил оборони України. Мовиться також про шпиталь, будівництво якого він інспектував. Окупанти у Криму ремонтували лікарні, переобладнували санаторії та інші об’єкти відпочинку.

Зокрема, намагаються будувати нові шпиталі. Зараз мовиться про те, що вони планують побудувати у Севастополі великий військовий шпиталь із 20 будинків на 8,5 гектарів. Це говорить про те, що їм потрібно проводити лікування 300-х, реабілітацію російських військовослужбовців, які беруть участь в війні проти України,
– сказав він.

Є інформація, що планується зміна керівництва Чорноморського флоту. Шойгу інспектував насамперед системи зенітно-ракетних установок, щоб більше забезпечити повітряну безпеку на території Севастополя.

“Для них дуже важливо демонструвати, що Чорноморський флот існує і дуже важливо, щоб Чорноморський флот виконував свої злочинні дії проти України”, – додав член Меджлісу.

Загарбники будуть активно працювати над безпекою військових об’єктів у Криму, насамперед Чорноморського флоту. Україна продовжить атакувати важливі об’єкти для ворога. Тому важлива робота розвідки та допомога цивільних мешканців, які надавали б інформацію українським силам.

Шойгу у Криму: що відомо

  • Міністра оборони Росії Сєргєя Шойгу бачили у Криму. За інформацією російських ЗМІ, він нібито проінспектував роботу командного пункту Чорноморського флоту, заслухав доповіді щодо поточної ситуації.
  • Пропагандисти пишуть, що він поставив завдання проводити з особовим складом як у денний, так і в нічний час постійні тренування щодо відбиття українських атак, а також підвищувати живучість кораблів.
  • Крім того, Шойгу доручив встановити додаткові вогневі засоби, великокаліберні кулеметні стрілецькі комплекси для ураження українських безпілотників.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *