Це велика честь, – Сирський відреагував на збиття А-50У

Головком прокоментував ліквідацію російської “пташки” / Колаж 24 Каналу

23 лютого увечері стало відомо, що українські захисники знищили ворожий А-50У у районі Азовського ворога. У такий спосіб наші воїни привітали росіян з їх “найбільшим святом”.

У Повітряних силах розповіли про успіх ураження чергового російського повітряного “корита”. Головком і собі відреагував на цю знаменну подію.

Це велика честь

Олександр Сирський похвалив Повітряні сили та українську розвідку за ліквідацію російського А-50У. Головнокомандувач заявив, що це велика честь – нищити окупантів та їхню авіацію.

Мінус А-50У – чудова робота Повітряних сил та ГУР. Знищення російських літаків та ворогів – це велика честь,
– написав генерал.

Україна знищила “новинку” російської авіації

У Головному управлінні розвідки заявили, що ліквідований російський літак А-50У – нова модернізована російська версія літака.

Це повітряний командний пункт, який Росія використовувала для розвідки та наведення ударів по Україні ракетами зі стратегічної авіації.

Збиття А-50У – черговий серйозний удар по потенціалу та можливостях терористичної Москви,
– заявили у ГУР.

У відомстві також зазначили, що росіяни “влетіли” на великі гроші. Адже один такий А-50У коштує 350 мільйонів доларів. До того ж у ворога таких літаків зосталися одиниці.

Мінус ще один А-50У: що відомо про черговий провал Росії

  • Увечері 23 лютого російські пабліки почали писати про падіння літака дальнього радіолокаційного виявлення А-50У.
  • Місцеві жителі хутора Трудовая Арменія публікували кадри з місця падіння якогось “літального апарату” та розповідали про величезну пожежу.
  • Також окупанти визнали, що їхній літак був збитий. Водночас вони звинувачують у цьому “дружній вогонь” з боку окупованого Маріуполя. Росіяни стверджують, що, мовляв, самі збили свій А-50У.
  • Тим часом у Повітряних силах підтвердили ураження ворожого повітряного судна. Там заявили, що це була спільна операція з ГУР.
  • У розвідці пояснили, що літак підбили ще неподалік Єйська, міста де розташований аеродром. Саме там він почав різко втрачати швидкість та висоту.
  • Нагадаємо, що 14 січня над Азовським морем українські захисники вже збивали ворожий А-50. Тоді також був підбитий Іл-22. Останній зміг здійснити аварійну посадку в Анапі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *