Деякі учасники НМТ створюють кілька персональних кабінетів

Деякі учасники вступної кампанії під час реєстрації на НМТ створюють кілька персональних кабінетів за різними паспортними документами, чим обмежують можливість інших учасників взяти участь у тестуванні за кордоном.

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти, коментуючи перебіг реєстрації на НМТ.

Так, деякі майбутні учасники НМТ створюють дублі електронних кабінетів за кількома документами з метою обрання кількох міст для проходження НМТ, зокрема, за кордоном.

Це призводить до ситуації, коли інші учасники НМТ не можуть обрати для тестування зручні міста, адже кількість місць в екзаменаційних центрах за кордоном обмежена.

В УЦОЯО наголосили, що оскільки такі дії вступників суперечать принципам проведення НМТ, додаткові кабінети вступників будуть видалені.

У разі, якщо вступник не створював кількох персональних кабінетів, однак після коректного введення особистих даних з’являється повідомлення про те, що кабінету з такими даними не існує, необхідно звернутись до регіонального центру оцінювання якості освіти, який здійснює обробку ваших реєстраційних документів, для уточнення інформації.

БІЛЬШЕ ПРО ПРОВЕДЕННЯ НМТ 2023

Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram.

ЗНО реєстрація на ЗНО

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *