Допомагали навіть діти: у Києві активісти прибирали наслідки ракетного обстрілу

Кияни допомагали прибирати наслідки ракетного обстрілу / Колаж 24 Каналу

Російська армія 23 січня здійснила масований обстріл Києва ракетами, внаслідок чого уламки впали у кількох районах міста. Зрештою небайдужні кияни вирішили влаштувати толоку, щоб допомогти прибрати наслідки прильотів.

Зокрема, у прибиранні наслідків ракетного удару по столиці брали участь навіть діти. На місці також працювали й комунальні служби.

У Києві влаштували толоку, щоб прибрати наслідки обстрілу

Журналісти OBOZ.UA розповіли, що цей захід відбувся у Солом’янському районі столиці, який постраждав унаслідок ракетного удару. Так, по обіді 23 січня кияни зібралися, щоб прибрати на місці прильотів збитої російської ракети біля житлового будинку та спорткомплексу “Локомотив”.

На кадрах можна побачити, що участь у толоці взяло багато небайдужих громадян. Серед тих, хто допомагав прибирати, були навіть маленькі українці.

У Солом’янському районі люди влаштували толоку, щоб прибрати наслідки обстрілу / Фото OBOZ.UA

Кореспонденти, які були на місці подій, зазначили, що кияни одразу почали розбирати сміття та складати його в контейнери. Також люди розвантажували матеріали, щоб перекрити розбиті в багатоповерхівці вікна, які мають згодом замінити на нові склопакети.

За словами журналістів, у заході із прибирання взяли участь близько 100 жителів столиці. Організаторами стали місцевий паблік у соціальних мережах “Los Solomas. Київ” та благодійний фонд “Солом’янські котики”.

У толоці в Києві з прибирання наслідків ракетного удару взяли участь понад 100 людей / Відео OBOZ.UA

Росія масовано обстріляла Київ ракетами

  • У Києві оголосили тривогу 23 січня близько 5:40 ранку через ракетну небезпеку. Уже через 2 годині у столиці пролунали потужні вибухи.
  • Згодом стало відомо, що уламки збитих ракет впали у Солом’янському, Дарницькому, Печерському і Святошинському районах Києва. Там також були пошкодження житлових та нежитлових будівель.
  • У ДСНС розповіли, що вже завершити аварійно-рятувальні роботи у столиці. Внаслідок атаки постраждали 22 людини, у тому числі 4 дітей, госпіталізовано 12 осіб. Загалом евакуйовано та врятовано 55 осіб.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *