ДСЯО шукає експертів з акредитації програм коледжів

Державна служба якості освіти оголосила прийом заяв кандидатів до складу Акредитаційної комісії з числа представників закладів вищої та фахової передвищої освіти.

У результаті розгляду заяв буде обрано 17 членів Акредитаційної комісії Державної служби якості освіти України.

Основними завданнями Акредитаційної комісії стануть розгляд акредитаційних справ та прийняття рішення щодо акредитації освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти.

У Держслужбі поінформували, що Акредитаційна комісія ДСЯО є дорадчим органом, а члени комісії працюють на громадських засадах.

Засідання Акредитаційної комісії планується проводити не рідше ніж раз на місяць, а строк повноважень затвердженого складу комісії складатиме три календарних роки, з 2022 до 2024 року.

Кандидатами можуть стати особи, які є громадянами України, мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня та підтверджений досвід науково-педагогічної (педагогічної роботи не менше п’яти років у сфері вищої освіти та/або фахової передвищої освіти, за відповідною(-ими) галуззю(-ями) знань).

Також кандидати мають вільно володіти державною мовою.

Потенційні члени комісії мають подати на розгляд заяву, біографічну довідку в довільній формі, копію документа(-тів) про освіту та мотиваційний лист.

Заява та документи (електронні копії) надсилаються на електронну пошту: [email protected] (тема листа: «Щодо членства в Акредитаційній комісії Державної служби якості освіти України»).

Заяви кандидатів приймаються до 28 січня 2022 року.

Рішення Служби щодо затвердження складу Акредитаційної комісії буде оголошено окремо.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *