Дуже небезпечно для нього: чому Путін ніколи не говорить про своїх дітей

Владімір Путін приховує своїх дітей і ніде публічно з ними не з’являється. Ба більше – гіпотеза, що він готує когось із них на своє місце ймовірна, але навряд чи буде реалізована за життя російського диктатора.

Про це 24 Каналу зазначив російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко. Якщо Путін і передасть владу одній зі своїх доньок, для нього почнеться найстрашніше – втрата певного кола так званих “еліт”.

“Коли Медведєв став президентом, якась частина (путінського оточення – 24 Канал) прибігла до нього”, – пояснив Яковенко.

Чи передасть Путін владу

За словами опозиційного журналіста, Путін не допустить підриву персоналізації влади, а саме це означатиме умовне передання “престолу”. Навколо нового “очільника” формуватимуться якісь угрупування, а це диктатору геть невигідно.

“Увівши в гру спадкоємця, Путін позиціонуватиме себе, як “кульгаву качку”. Почнеться двоцарство”, – додав він.

Разом з цим кремлівський очільник вперто пропагує “сімейні цінності”, однак сам ніколи не з’являється публічно зі своєю родиною. Все тому, що Путіну нема кого представляти.

Він офіційно розлучений, мав зв’язок з горезвісною гімнасткою Аліною Кабаєвою і також має коханок, каже Яковенко. Його особисте життя зовсім не схоже на те, яке мають нормальні світові політики.

“Путін брехун і лицемір. В нього немає родини. Дітей приховує, бо це людина, яка живе у світі конспірології і змов. І якщо він скаже, що це його доньки, він вбачатиме або викрадення, або шантаж (через них – 24 Канал). Бо він би сам обов’язково так зробив – викрадав дітей, шантажував. Він бандит невеликого рангу”, – додав опозиційний журналіст.

Що відомо про дітей Путіна: основне

  • Відомо про двох доньок Путіна від першого шлюбу – Марію та Катєріну. Марія Воронцова цього року дала цинічне інтерв’ю, де говорила про “цінність людського життя” на фоні війни, яку розв’язав в Україні її батько. Однак про родинну спорідненість з диктатором вона не обмовилася.
  • Катєріна Тихонова частіше почала з’являтися в інформаційному просторі наприкінці минулого року. Її фонд викупив частку компанії, яка займається найбільшим виробництвом безпілотників у Росії. Раніше ЗМІ писали, про розкішне життя Тихонової, в якому їй не відмовляв батько-диктатор.
  • Також говорять про ще одну позашлюбну доньку та двох синів Путіна від коханки Аліни Кабаєвої. Анонімні інсайдери в Daily Mail наголошували, що гімнастка не мала інших зв’язків – це було б занадто небезпечно для неї.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *