Форум Сучасних Викладачів “Освіта 3.0”: в Україні стартувало масове навчання українських освітян

Форум Сучасних Викладачів "Освіта 3.0": в Україні стартувало масове навчання українських освітян

Модератор заходу, Марія Богуслав, директорка “Освітнього Хабу: території нових можливостей для кожного” повідомила: “Форум Сучасних Викладачів “Освіта 3.0” буде проводитись на постійній основі у всіх регіонах країни, адже його місія – підготувати українських освітян до трансформації системи освіти України та сформулювати нову парадигму процесу викладання у відповідності до сучасних вимог суспільства та концепції Нової Української Школи. Ми переконані, що курс “Мистецтво Викладання” в інноваційному форматі “змішаного навчання”, коли поєднуються безкоштовні інтенсивні та цікаві тренінги з навчанням он-лайн на порталі, дозволить українським освітянам запроваджувати нові методи та технології у процесі навчання учнів та студентів, що призведе до покращення рівня освіти по всій країні вже у найближчому майбутньому. Ми запрошуємо керівників всіх міст України долучитись до організації таких Форумів, створивши нові можливості для розвитку шкіл та університетів у своїх містах”.

Отже, тепер у всіх українських освітян з’явилась можливість безкоштовно та на постійній основі покращувати свої професійні і особисті навички.

Навчальна програма “Мистецтво викладання” розташована на поталі Соціального проекту “Освітній Хаб: територія нових можливостей для кожного”. Там же вбудовано рейтинг успішності, за яким викладачі бачать свій власний прогрес у оволодінні сучасними знаннями та навичками.

Додамо, що “Освітній Хаб міста Києва” спільно з 24 каналом створює цикл програм про освіту. Одна з них стосувалась теми профорієнтації для школярів та студентів, а також того, що більшість українців працюють не за професією, на яку вчились. Зараз завершились зйомки передачі на тему: “Чому і як вчать наших дітей у закладах освіти: від школи до університету”.

Це перше освітнє ток-шоу українського виробництва незабаром вийде на 24 каналі, де відомі експерти дадуть відверті відповіді на найгостріші питання сфери освіти, які існують в Україні.

Погрози голови Держдуми Володіна щодо втрати Україною низки областей: у МЗС дали гідну відповідь

Источник: www.24tv.ua

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *