Хмельниччина відбилася від російських “Шахедів”: в області працювала ППО

На Хмельниччині збивають “Шахеди” / Колаж 24 Каналу, Getty Images

Російські військові атакували Україну “Шахедами” 24 грудня. Відомо, що на Хмельниччині працювала ППО по повітряних цілях ворога.

На Святвечір російські військові запустили кілька груп дронів-камікадзе. Відомо, що деякі з них долетіли до Хмельниччини. В регіоні на них полювали наші військові, працювала ППО.

Що відомо про атаку

До цього закликає перший заступник глави Хмельницької ОВА Сергій Тюрін. Він о 22:03 повідомив, що у Хмельницькому районі працює ППО. Будь ласка, не ігноруйте повітряну тривогу та залишайтеся у безпечних місцях. Це може врятувати вам життя.

О 22:15 на Хмельниччині оголосили відбій повітряної тривоги. Це свідчить про те, що в регіоні відбилися від атаки дронами-камікадзе. Водночас у низці областей вона все ще зберігається. І не виключено, що карта повітряних тривог упродовж вечора та ночі продовжить “червоніти”.

Станом на 22:15 повітряну тривогу оголосили у Миколаївській, Херсонській, Одеській, Дніпропетровській, Полтавській і Харківській областях. Не покидайте укриттів доти, поки не буде відбою.

О 22:19 Повітряні сили зазначили, що декілька нових груп “Шахедів” рухаються у напрямку Одеси та Чорноморська з Чорного моря.

О 22:27 повітряну тривогу оголосили також на Кіровоградщині. Закликаємо не нехтувати власною безпекою та перебувати в укриттях до відбою.

На Одещині пролунали вибухи

  • О 21:27 24 грудня стало відомо, що в Одесі пролунав перший вибух. Про це сповістили кореспонденти 24 Каналу. У той же час Повітряні сили зазначили, що на Одесу летить ракета. Через хвилину наші кореспонденти повідомили про ще один вибух.
  • О 21:33 мешканців Одещини сповістили про відбій повітряної тривоги.
  • А вже о 21:39 сирени знову сповістили про загрозу. Але цього разу вона пов’язана з дронами-камікадзе “Шахед”. Через хвильку глава ОВА Олег Кіпер звернувся до мешканців та закликав Одеський район перейти до укриттів.
  • О 21:54 кореспонденти 24 Каналу зазначили, що знову чули вибух. Утім, у порівнянні з попередніми, він був слабшим.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *