Яка ситуація у Табаївці, про захоплення якої брехали росіяни: у ЗСУ відповіли

У ЗСУ розповіли про ситуацію у Табаївці / Колаж 24 Каналу

Росіяни брехали у мережі, що захопили село Табаївка у Харківській області. Однак ця інформація не відповідає дійсності.

Зокрема, у районі населеного пункту росіяни зазнають шалених втрат. Про це в ефірі телемарафону заявив начальник служби зі зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо, передає 24 Канал.

Фітьо сказав, яка ситуація у Табаївці

Речник зазначив, що наші захисники намагаються витіснити росіян із району Табаївки у Харківській області. Підполковник також пояснив, що село розташоване в болотистій місцевості, та наголосив, що росіяни не контролюють його.

Крім того, за даними начальника служби зі зв’язків із громадськістю, за останню добу на Лимано-Куп’янському напрямку відбулося 700 обстрілів, а також 613 обстрілів – на Бахмутському напрямку.

220 осіб на Лимано-Куп’янському напрямку було знищено, на Бахмутському – 128 росіян було знищено,
– сказав він.

Зрештою Фітьо додав, що загарбники зазнають великих втрат у людському ресурсі та техніці. Зокрема, 130 одиниць техніки на цих напрямках знищили Збройні Сили України.

Раніше у ЗСУ спростували захоплення села Табаївка

  • Російські пропагандисти почали поширювати у мережі повідомлення, що російська армія буцімто захопила село Табаївка у Харківській області. Однак начальник служби зі зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо спростував твердження окупантів.
  • Підполковник наголосив, що наразі у районі села тривають позиційні бої. За словами військового, це село менше, ніж Крохмальне, і взагалі як хутір, адже там було 45 людей.
  • Крім того, Фітьо розповів, що протягом 28 січня на Лимано-Куп’янському напрямку наші військові відбили 10 російських атак у населених пунктах Синьківка, Табаївка, Терни, Ямполівка. Також наші захисники ліквідували 229 окупантів та знищили 84 одиниці військової техніки.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *