Інтерактивні панелі Flip допоможуть зробити навчання легким

PR

Вчитися ніколи не пізно. Отримувати нові знання, розширюючи свій світогляд, корисно дітям та дорослим. Малята відкриті для отримання нової інформації і активно використовуватимуть її у подальшому житті. Дорослі, які хочуть рости у професійному плані або розвивати свій бізнес, безпосередньо зацікавлені у розширенні знань та підвищенні кваліфікації.

Як зробити навчання яскравим і таким, що легко запам'ятовується? Можна використовувати новітні методики, ретельно продумуючи структуру уроків, лекцій, семінарів. Також можна придбати хорошу навчальну літературу, запросити найкращих педагогів та бізнес-тренерів. Але є елегантніше рішення – інтерактивні панелі Flip від Samsung.

У чому користь?

За статистикою, близько 80% людей миттєво сприймають та засвоюють візуальну інформацію. Ось чому виведення на величезний екран даних дає приголомшливий результат.

Паралельно з інтерактивною панеллю можна використовувати мікрофон або аудіоапаратуру та доповнити візуальну подачу відмінним звуком. Тому такі пристрої ідеально підходять для шкільних класів, університетських аудиторій, офісів та конференц-залів. Залишається тільки правильно підібрати габаритні розміри, враховуючи кількість слухачів, та технічні характеристики панелі:

  • роздільна здатність та кольорова гама дисплея;
  • кількість користувачів, що одночасно працюють;
  • можливість двостороннього обміну даними із ПК, планшетами, смартфонами;
  • функціональні особливості панелі (малювання, складання схем, письмо, корекція даних тощо).

Велика площа панелі дозволяє виводити одночасно величезні масиви даних, а також оперативно порівнювати та аналізувати їх. Тому покупка панелі – це внесок у майбутнє!

Види та короткі характеристики моделей

Пропонуємо найпопулярніші види інтерактивних панелей з високою роздільною здатністю.

Удосконалена інтерактивна панель з високошвидкісним відгуком та розширеним меню. Підвішується впритул до стіни завдяки спеціальному кріпленню. Користувачі можуть писати, малювати, обравши відповідні інструменти, змінювати текстуру та стиль.

З панеллю можна працювати на відстані, використовуючи Remote Desktop, Office365 та OneDrive. Ідеальний вибір для ефективної роботи за умов карантину.

Покращений варіант цифрової панелі з реалістичним виведенням зображень та економією оперативної пам'яті для ефективного навчання дітей та дорослих. Має безліч готових форм та шаблонів, широкий вибір інструментів для письма та творчості. Може комутуватись з основним ПК та рядом додаткових пристроїв (смартфонами слухачів).

Дисплей має антимікробне покриття та спеціальний захист екрана від пошкоджень. Завдяки провідним та бездротовим портам підключається до будь-яких пристроїв, має вихід в інтернет.

Сучасні умови роботи та навчання потребують диджиталізації, щоб зробити процес зручнішим, зрозумілішим та цікавішим. А інтерактивні панелі Flipchart від Samsung відкривають нові можливості навчання, що дозволяють економити час на пошуки потрібного шаблону або одночасного редагування документів кількома учасниками. Лінійка Flipchart дозволяє підібрати розмір інтерактивної панелі саме для вашого кабінету або офісу.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *