“Капєц чо било, жутко”: у Феодосії чули вибухи біля нафтобази

Окупанти звільнили Феодосію від туристів / “Радіо Свобода”, фото ілюстративне

Окупанти пишуть про низку гучних вибухів у Феодосії: у будинках дзвеніли вікна, а у машин спрацювала сигналізація. 24 Канал розкаже, що відомо про вибухи в Криму в ніч проти 3 березня.

До слова, початок весни на півострові загалом був гучним: 1 березня у Гвардійському під Сімферополем, ймовірно, був приліт. У низці міст Криму зникло світло, в тому числі в центрі Севастополя.

Що відомо про вибухи в Криму 3 березня

Як і завжди, мешканці Криму почали обговорювати події у соцмережах, указуючи район, де могло прилетіти. Багато хто коментує лаконічно: “Тряслися стіни”.

Місцеві схопилися за камери, фактично фільмуючи війну в прямому ефірі. Чоловік так і говорить: враження, що зараз тут щось зніму. Так і сталося.

Вибухи у Феодосії 3 березня: дивіться відео (обережно, нецензурна лексика!)

Зазвичай, коли росіяни фільмують кадри прильотів, це дуже кумедно. Не зовсім зрозуміло, навіщо вони це роблять. Можливо, сподіваються хоч так бути причетними до історії.

Чоловік у ролику не може дібрати слів, коли бачить ураження об’єкта, і постійно лається. Потім, злякавшись, іде у квартиру, всюди вимикає світло і говорить, що все буде добре. Але знову біжить на балкон, помітивши нові вибухи.

Як це було жорстко, на***,
– зачудовано говорить він.

Коли прихильник окупантів не лається, він намагається удати, нібито розбирається, що рухається швидше – звук чи світло. І “визначає”, що бачив, – дрони чи ракети.

Смішно, але один із телеграм-каналів окупантів спершу написав, мовляв, віримо в нашу ППО, а за три хвилини – “ще один потужний вибух, жутко!”

Вибухи, імовірно, чули в районі нафтобази. Повідомляється, що саме в бік нафтобази їдуть швидкі та пожежні.

Тим часом у місті продовжують чути вибухи, а Кримський міст закрили. Імовірно, Крим під атакою БпЛА.

Де нафтобаза у Феодосії: показуємо на карті

Цікаво! Вибухи на нафтобазі у Феодосії були і раніше – в серпні, листопаді, грудні 2023-го. Востаннє СБУ та ГУР МО 5 грудня вдарили дронами по Морському нафтовому терміналу, таким чином продовживши демілітаризацію півострова. 24 Канал обов’язково розкаже, чим закінчилася важка для окупантів ніч у Криму проти 3 березня.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *