Китай боїться перемоги Трампа: Фейгін пояснив особливості відносин Пекіна з Вашингтоном

Китай боїться, що на президентський виборах у США переможе Дональд Трамп. Адже екслідер Штатів дотримується антикитайської позиції.

Таку думку 24 Каналу озвучив російський правозахисник, блогер Марк Фейгін. За його словами, навіть перемога чинного президента США Джо Байдена – кращий варіант для Пекіна.

“Трамп – антикитайський”

Марк Фейгін переконаний, що зараз Джо Байден не буде просувати переговори щодо статусу Тайваню. Американський лідер заявив, що не визнає його незалежності.

Водночас США не розірвуть зв’язки з Тайванем та не виступлять за інтеграцію острова у склад континентального Китаю. Це свідчить про те, що Байден не буде нехтувати вибором самих тайванців.

Президент Китаю Сі Цзіньпін дуже не хоче, щоб у Білий дім прийшов Дональд Трамп, адже він дотримується антикитайської риторики. Є ймовірність, що він або республіканці з подібною позицією переможуть на виборах президента США.

Найстрашнішим для Сі Цзіньпіна є прихід у Білий дім Трампа. Трамп – антикитайський. Їм навіть Байден – це набагато краще, ніж Трамп або йому подібні кандидати, які можуть перемогти на виборах,
– вважає він.

Трампа можуть не допустити до виборів

  • На початку 2024 року стало відомо, що понад 20 штатів можуть заборонити Дональду Трампу брати участь у виборах президента США. Мовиться про виключення кандидатури екслідера Штатів з виборчих списків.
  • Раніше Верховний суд штату Колорадо ухвалив рішення, що Дональд Трамп не може брати участь у виборах президента США у 2024 році. Згодом відповідне рішення прийняли у штаті Мен. В обох штатах послалися на 14 правку у Конституції США, яка забороняє учасникам заколотів обіймати найвищі державні посади. У випадку Трампа мовиться про штурм Капітолія США, який відбувся 6 січня 2021 року через його дії.
  • У Трампа вже заявили про наміри оскаржити ці рішення. Представник його передвиборчого штабу Стівен Чунг назвав судовий вердикт неправильним.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *