У Воронежі в районі аеропорту пролунали вибухи: росіяни скаржаться на спалахи і дрони

У Воронежі пролунали вибухи 16 січня / Колаж 24 Каналу

Після півночі 16 січня стало відомо про вибухи у російському Воронежі. Місцеві скаржаться на атаку безпілотників. Відомо, що бахкало у районі аеропорту.

“Бавовнятко” продовжує свої гастролі. Відомо, що 16 січня вночі у російському Воронежі пролунала серія вибухів. Про це у місцевих телеграм-каналах почали скаржитися самі мешканці країни-агресорки.

Скаржаться на атаку дронів

Отже, спочатку місцеві мешканці почали повідомляти про звуки вибухів в районі аеропорту. Попередньо, працювала ППО та пролітали БпЛА. Відомо, що вибухи чули мешканці Південно-Західного району та Шилово.

Мешканці знімають вибухи у Воронежі: дивіться відео

Також мешканці Воронежа бідкалися, що від гучних вибухів буквально тряслися шибки. Спочатку писали про від 5 до 9 вибухів, а пізніше – про 15. Але це ще не все, адже нарікали на яскраві спалахи.

Росіяни скаржаться на вибухи у Воронежі: дивіться відео

Звернімо увагу, що росіяни не надто добирають слова, фільмуючи роботу ППО. Воно й не дивно, адже часто російська протиповітряна оборона ні на що не здатна. І це не менше засмучує самих окупантів, яких годують байками про те, що “всьо пад кантролєм”.

У Воронежі пролунали потужні вибухи: дивіться відео

Одна з місцевих мешканок постаралася. Вона хотіла показати своїм підписникам, як гарно сяє десь за горизонтом у неї за вікнами. Тицяла пальцем доти, поки не почула гучний вибух, який буквально витиснув з неї протяжний вигук: “Б***ьььь!”.

Росіянка відреагувала на вибухи у Воронежі: дивіться відео 18+

Ближче до 3 ночі з’явилася заява від російського міноборони. До слова, вона яскраво відрізняється від звичних. Адже цього разу, з урахуванням 15 звуків вибухів, відзвітували лише про буцімто збиття трьох українських БпЛА над Воронезькою областю.

У місті вдруге пролунали вибухи: оголосили надзвичайну ситуацію

Вдосвіта 16 січня у росіян вдруге пролунали вибухи у Воронежі. У російських телеграм-каналах написали, що про це повідомляють місцеві мешканці.

Після атаки безпілотників у місті запроваджено режим надзвичайного стану,
– розповіли в телеграм-каналах.

Ба більше, там вже з’явились мешканці будинку, в який нібито влучили уламки дрона. Звідти, за даними російських телеграм-каналів евакуювали громадян і розмістили їх у найближчій школі.

Росії варто очікувати на сюрпризи

Секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі 24 Каналу наголосив, що росіяни отримуватимуть гідну відповідь на скоєні в Україні злочини.

Упродовж останніх кількох тижнів окупанти інтенсифікували ракетні обстріли по нашій країні. І це на фоні новин про підготовку України до отримання винищувачів західного виробництва.

Не думаю, що ці божевільні прив’язують це до передачі F-16. У них своя логіка й тактика. Єдине, що я можу сказати, Президент України Володимир Зеленський на останніх засіданнях Ставки Верховного Головнокомандувача дав чітке завдання, щоб ми обов’язково на кожну атаку агресора відповідали,
– наголосив Олексій Данілов.

Секретар РНБО зазначив, що відповідні інституції отримали свої завдання. Тож, для російських загарбників можуть готувати чимало “сюрпризів”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *