Конфлікт зі стріляниною у центрі Києва: є поранений

У столиці сталась стрілянина в самому центрі. У поліції розповіли деталі інциденту.

На столичному Печерську правоохоронці повідомили чоловіку про підозру у вчиненні хуліганства. Конфлікт виник раптово, тож правопорушник дістав травматичний пістолет і здійснив постріл у бік потерпілого.

Розпочато кримінальне провадження

До столичної поліції 20 лютого надійшло повідомлення про конфлікт в одному із готелів. На місці події правоохоронці встановили, що між двома відвідувачами виник конфлікт. В результаті один із чоловіків завдав удару іншому, а потім дістав зброю і здійснив постріл.

Потерпілий отримав поранення, лікарі надали йому медичну допомогу.

Поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився 26-річний уродженець Львівщини. Експерти вилучили з місця події речові докази.

За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за хуліганство. Затриманому повідомлено про підозру, йому загрожує до семи років позбавлення волі.

На Запоріжжі сталась смертельна стрілянина

  • У Запоріжжі 21 січня невідомий двічі вистрілив у перехожу жінку, внаслідок чого та загинула. Коли на місце злочину прибули поліцейські, чоловік покінчив життя самогубством. Варто зазначити, що чоловік не втік після скоєння злочину. За словами свідків, він просто сидів на лавці до прибуття правоохоронців.
  • Лікарі намагалися врятувати постраждалу жінку, однак їм не вдалося – вона померла в кареті швидкої. На місці злочину працюють правоохоронці – встановлюють деталі.
  • Водночас голова Запорізької ОВА Юрій Малашко зазначив, що справа у нього на особистому контролі. Керівники силових відомств доповідають про всі обставини, що з’ясовуються.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *