Легіон “Свобода Росії” прорвав кордон окупантів: Юсов розповів, звідки в них зброя

Юсов розповів, звідки у російських добровольців зброя / Колаж 24 Каналу

Легіон “Свобода Росії”, Російський добровольчий корпус та Сибірський батальйон зайшли на територію Росії. Як пишуть у мережі, там лунають постріли та вибухи.

Також у ЗМІ з’явилися кадри, як добровольці перетинають кордон на техніці. В ефірі “Радіо Свобода” представник Головного управління розвідки Андрій Юсов розповів, звідки у російських добровольців зброя.

Де російські добровольці беруть зброю

Юсов наголосив, що повномасштабна війна на території України триває вже понад 2 роки. За цей час українським захисникам вдалося “затрофеїти” чимало ворожої техніки, яка тепер працює проти ворога.

На території України точиться повномасштабна війна вже понад 2 роки. Мова йде і про “трофейну” зброю, про “трофейну” “перетрофеєну”. Якщо ми говоримо про дії у складі українських сил безпеки й оборони, звичайно, українська зброя, українського виробництва. Тут жодних секретів немає,
– пояснив Юсов.

Довідка. У мережі повідомляють, що легіон “Свобода Росії”, Російський добровольчий корпус та Сибірський батальйон проводять операцію на території Росії. У Курській та Бєлгородській області від ранку лунають вибухи й чутно постріли. Детальніше про те, що зараз відбувається в Росії, можна дізнатися за посиланням.

Юсов також наголосив, що російські добровольчі підрозділи діють як окремі структури, оскільки вони сформовані винятково з громадян Росії.

“Вони, зрештою, знаходяться у себе вдома. Ймовірно, зараз відбувається спільна операція даних підрозділів на території так званої РФ”, – пояснив представник розвідки.

Що відбувається в Бєлгородській і Курській областях

  • Зранку 12 березня у прикордонних населених пунктах Росії почали лунати вибухи й автоматні черги. У мережі також публікували відео, як танк із синім прапором заїхав в одне з прикордонних сіл.
  • У легіоні “Свобода Росії” записали відео, у якому заявили, що їхня мета – звільнити Росію від диктатури Путіна, а також злиднів і бідності. У зверненні добровольці наголосили, що вони не збираються вбивати та руйнувати російські міста, а лише прагнуть подарувати росіянам свободу.
  • Під час операції окупанти вже зазнають втрат. Зокрема, щонайменше один російський БТР змогли знищити бійці легіону “Свобода Росії” в селищі Тьоткіно Курської області.
  • Цікаво, що російська влада майже не реагує на ці події. Губернатор Курської області Роман Старовойт лише написав, що “ведеться обстріл”, однак прориву кордону російськими добровольцями не визнав.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *