На Буданова було скоєно понад 10 замахів, є загиблі серед офіцерів, – Юсов

Юсов розповів про замахи на Буданова / Колаж 24 Каналу (Фото Getty Images)

Представник української розвідки Андрій Юсов розповів, що на військово-політичне керівництво України готували та здійснювали багато спроб замахів. За його словами, головною мішенню є президент, очільники українських спецслужб.

Андрій Юсов розповів про замахи на Кирила Буданова в ефірі FREEДОМ. Він пояснив, скільки серйозних замахів було за останні 10 років, пише 24 Канал.

Що Юсов сказав про замахи на Буданова

На генерала Буданова було скоєно понад десять спроб серйозних замахів. На жаль, внаслідок цих замахів за останні 10 років є й загиблі офіцери української розвідки,
– заявив Буданов.

Він додав, що кожен українець, який має чітку проукраїнську позицію, який всіма доступними йому методами протистоїть російським агресорам, – це так чи інакше мішень.

Юсов розповів про замахи на Буданова: дивіться відео

Що писали про замахи на Буданова

  • У січні 2023 року Кирило Буданов розповів, що замахи на нього почались з 2016 року. Очільник ГУР уточнював, що це трапилось після того, як у серпні 2016 року в окупованому Криму був вбитий підполковник ФСБ Росії.
  • Видання The Washington Post з посиланням на близьку до Буданова людину написало, що на очільника розвідки було щонайменше 10 замахів.
  • У червні 2023 року в Головному управління розвідки повідомили, що на Буданова було точно понад 10 спроб замахів.
  • У серпні 2023 року представник ГУР Андрій Юсов також розповів, що Кирило Буданов пережив з 2014 року сумарно більш як 10 замахів.
  • До речі, у листопаді 2023 року стало відомо про отруєння дружини Кирила Буданова Маріанни та декількох співробітників ГУР через їжу.
  • У лютому 2024 року очільник ГУР заявив, що він знає, хто стоїть за отруєнням його дружини. Тоді Буданов пообіцяв “відповідні дії”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *