Майже за 500 кілометрів від України: де розташована Волгоградська область, яку атакували дрони

Де розташована Волгоградська область Росії / Колаж 24 Каналу

Російські загарбники вночі 17 грудня бідкалися про атаку Волгоградської області “невідомими безпілотниками”. Їх буцімто збила сумнозвісна російська протиповітряна оборона.

У цій атаці російські пропагандисти вже встигли “звинуватити київський режим”, хоча сам регіон пролягає за майже 600 кілометрів від кордону нашої держави. Де саме розташована Волгоградська область Росії – читайте у матеріалі.

Де пролягає Волгоградська область, яку обстріляли дронами

Російське міноборони вже вранці 17 грудня повідомило, що над Липецькою, Ростовською та Волгоградською областями впродовж ночі збивали безпілотники. У міністерстві країни-агресорки зауважили, що буцімто кілька областей атакували “33 ударних дрони літакового типу”, які російська армія “успішно перехопила”.

Про успішну роботу ППО заявляли також і губернатори Ростова та Волгограда. Зокрема, росіяни казали, що над Волгоградською областю начебто збили аж 2 БпЛА.

Варто зазначити, що сам регіон розташований у понад 500 кілометрах від крайньої східної точки нашої держави, села Рання Зоря у Луганській області, яка наразі перебуває під тимчасовою окупацією.

Волгоградська область розташована за 500 кілометрів від України: дивіться на карті

Тому той факт, що безпілотні літальні апарати долітають в глибокий тил країни-агресорки, говорить багато про ситуацію у російської армії із засобами ППО.

ГУР МО провела успішну операцію на території Росії

  • Гучно 17 грудня було також і у Ростовській області Росії. Місцеві пропагандисти жалілися, що безпілотники буцімто намагалися атакувати військовий аеродром у населеному пункті Морозовськ.
  • Згодом у соціальних мережах поширили фото з наслідками обстрілу російського летовища у Морозовську. Зокрема, на кадрах видно закрилки, ймовірно, літаків Су-34, які були всі посіченими. На фото також були надписи: “Ані Лорак спонсор” та послання “Від Яріка”.
  • Зрештою у ГУР МО заявили, що атака військового аеродрому у Морозовську була успішною роботою української розвідки. До того ж у відомстві спростували заяви пропагандистів про “збиття всіх безпілотників” під час обстрілу аеродрому.
  • Водночас джерела в українських спецслужбах заявили в коментарі 24 Каналу, що атака на російське летовище була успішною атакою СБУ та ЗСУ. Спецпризначенці також наголосили, що на летовищі в момент удару перебували до 20 літаків Су-34.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *