МАУП очолила рейтинг приватних українських університетів

PR

Міжрегіональна Академія управління персоналом, найбільший приватний заклад вищої освіти країни, цьогоріч посіла перше місце серед приватних університетів у академічному рейтингу закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2022», що є одним із найвпливовіших рейтингів ЗВО країни.

Складаючи цьогорічний рейтинг, експерти враховували сучасні тенденції розвитку вищої освіти в Україні та світі, яка наразі зазнає серйозних змін у результаті впливу пандемії COVID-2019 і повномасштабного воєнного вторгнення рф.

У цілому до уваги було взято десять показників оцінювання діяльності університетів, серед яких найбільші вагомі коефіцієнти мають академічна, науково-видавнича та міжнародна діяльність, оцінка науково-дослідницьких досягнень через порівняння сайтів університетів та досягнення закладами 17 Цілей сталого розвитку ООН.

Також цьогоріч академія увійшла до ТОП-3 серед приватних університетів України у науковому рейтингу ЗВО за показниками Scopus.

МАУП була заснована у 1989 році та є найбільшим економіко-гуманітарним закладом вищої освіти України, у якому навчаються студенти з 39 країн світу за 19 спеціальностями.

З початком військової агресії проти України на деяких територіях офлайн навчання стало неможливим. Керівництво МАУП швидко адаптувало навчальний процес до нових реалій, організувавши його у дистанційному режимі для всіх підрозділів, включаючи ліцей і дитячий садок.

З 14 березня 2022 року студенти МАУП знову отримали можливість навчатися за своїми спеціальностями. Також було створено можливість для студентів інших українських закладів вищої освіти приєднатися до студентів відповідних академічних груп МАУП, проходити навчання дистанційно і таким чином виконати навчальний план.

Студенти МАУП та інших українських закладів вищої освіти, а також українські абітурієнти, які наразі опинилися в Європі, можуть продовжити або розпочати навчання в Польщі українською або польською мовами на базі партнера Академії – Вищої Школи Внутрішньої Безпеки у м. Лодзь.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *