Мирні переговори із Росією: Путін назвав умови

Потін повідомив про свою готовність до перемовин / Колаж 24 Каналу

Російський диктатор Владімір Путін заявив, що Росія нібито готова до мирного вирішення розв’язаної нею війни в Україні. Втім, тільки з гарантіями для Москви.

Путін також вимагає урахування окупованих територій. Про це розповіли пропагандистські ЗМІ, передає 24 Канал.

На яких умовах Путін бачить перемовини

Чи готові ми до переговорів? Так, готові, але тільки готові на переговори, не засновані на якихось хотєлках після застосування психотропних засобів, а засновані на тих реаліях, які склалися, як у таких випадках кажуть, на землі,
– повідомив диктатор.

Він також зазначив, що “можливі переговори – не пауза для переозброєння Києва, а серйозна розмова з гарантіями безпеки для Москви”.

Путін заявив, що обізнаний про “морквинки”, які йому будуть намагатися представити, аби довести доцільність початку переговорів.

Російський диктатор не був скупим на слова і у властивій собі хамській манері додав, що домовитися легше із тими, у кого “ніс в кокаїні”.

“Зараз ніс у кокаїні, так? Але не важливо, з такими простіше. А з розумними складніше, вони небезпечніші, тому що вони впливають на свідомість суспільства, зокрема й нашого”, – заявив Путін.

Перемовини із Росією: останні новини

  • Напередодні Папа Римський Франциск зробив чергову скандальну заяву про “білий прапор” та переговори з російською стороною. Це висловлювання викликало обурення серед українців, а також серед світової спільноти – детальніше у матеріалі 24 Каналу.
  • Зеленський також відгукнувся на останнє звернення Папи Франциска. Він наголосив, що для Росії переговори слугують засобом для відновлення бойової готовності їхніх військових сил та для тренувань новобранців.
  • Український лідер розповів, що Україна хоче провести зустріч лідерів цивілізованих держав у Швейцарії на інаугураційному Саміті миру й вийти з конкретним планом та чітким списком країн, що готові прийняти цей детальний план, який є шляхом до справедливого миру. Зеленський додав, що Україна хоче саме миру, а не просто паузи, щоб російський диктатор готувався.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *