На Прикарпатті бійка підлітків закінчилася стріляниною та ножовим пораненням

На Прикарпатті хлопець завдав ножового поранення в бійці / Колаж 24 Каналу

В Івано-Франківській області сталася бійка між компаніями. Унаслідок сутички один із підлітків отримав ножове поранення.

Інцидент стався увечері 3 травня у місті Надвірна. Ба більше, під час бійки також сталася стрілянина.

Бійка на Прикарпатті закінчилася стріляниною та ножовим пораненням

Близько о 21:10 3 травня в Надвірній сталася бійка. Поліція отримала повідомлення про стрілянину та ножове поранення, й відразу виїхала на місце інциденту.

Правоохоронці за лічені хвилини зупинили бійку та затримали зловмисника. Як виявилося, конфлікт відбувся між компаніями підлітків. Так, 18-річний хлопець почав бійку з 17-річним підлітком. У ході сутички він завдав ножового поранення в ліву клубову ділянку (низ живота).

Також під час бійки лунали постріли. Як потім зізналися учасники бійки, 24-річний хлопець вистрілив у повітря кілька разів, щоб зупинити бійку. Травматичну зброю у нього вилучили.

Наразі зловмисника, який поранив підлітка, затримали – він перебуває у райвідділку поліції. Поранений 17-річний хлопець перебуває у лікарні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганства. Також вирішується питання щодо затримання підозрюваного.

Останні кримінальні новини

  • У Харкові ввечері 28 березня біля одного з торгових центрів міста юнак побив 2 людей. Так, 16-річний порушник спочатку словесно образив двох містян, а потім застосував до них фізичну силу. Підлітка затримали за підозрою у хуліганстві, йому загрожує до 5 років позбавлення волі.
  • В одній зі шкіл Києва побили 13-річного хлопця. Підліток майже тиждень приховував побиття, поки мама не помітила, що одна нога дитини збільшилася у півтора рази. Як пишуть у мережі, хлопчика побили буцімто через те, що він дивився мультфільми російською мовою. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини.
  • У Луцьку 19-річна горе-матір навмисно морила дитину голодом. У січні 2024 року вона народила здорову дівчинку, однак зовсім не стежила за її здоров’ям, харчуванням і не доглядала за нею. Як наслідок, 2-місячне немовля померло від голоду.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *