“Найтупіший росіянин”: ЗСУ ліквідували окупанта, який сам вистрибнув назустріч дрону

Українські захисники ліквідували російського окупанта / Колаж 24 Каналу

Українські бійці ліквідували окупанта, який вирішив вийти сам на сам з FPV-дроном. Відомий блогер і волонтер Сергій Стерненко опублікував кадри знищення ворога.

Опинившись під час переслідування FPV-дроном на відкритій місцевості, окупант не вигадав нічого кращого, ніж вийти з ним сам на сам. Відомо, що його ліквідували бійці Strike Drones Company 47 ОМБр.

Сили оборони ліквідували російського окупанта

Сергій Стерненко опублікував відео, на якому видно, як російський загарбник сам вистрибнув вперед головою назустріч дрону. Ставши у повний зріст, окупант дочекався, коли безпілотник підлетить до нього на максимально близьку відстань.

До вашої уваги найтупіший росіянин. Він допоміг воїнам Strike Drones Company 47 ОМБр ліквідувати його, ставши у повний зріст у момент атаки дрона,
– сказав Стерненко.

Російський окупант сам кинувся назустріч дрону: дивіться відео

Втрати ворога: останні новини

  • Російський добровольчий корпус 18 січня провів успішну спецоперацію на території ворога. Внаслідок цього вдалося захопити транспорт противника. Росіяни стверджували, що у Суземському районі Брянської області у засідку ворожої диверсійно-розвідувальної групи потрапила автомашина “Урал” МО. За попередньою інформацією, тоді було знищено прикордонників ФСБ,
  • Пізніше Збройні Сили України ліквідували заступника командира батальйону сепаратистів “П’ятнашка” Володимира Харабуа з позивним “Микич”. Так званий “воєнний кореспондент” підрозділу “П’ятнашка” Павло Кукушкін бідкався про смерть окупанта Харабуа. За його словами, у момент загибелі Харабуа перебував в окопах на передовій лінії та керував діями інших бойовиків. Його згубило сильне бажання “взяти” Авдіївку.
  • Пізніше нашим захисникам вдалося знищити потужний міномет росіян. Мовиться про російський самохідний міномет калібру 240 міліметрів – 2С4 “Тюльпан”. Саме ним ворог намагався розбити наші укріплення на фронті. Водночас командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський розповів, що за минулу добу противник завдав 18 авіаційних ударів, провів 29 бойових зіткнень та здійснив 930 артобстрілів по позиціях наших військових.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *