Не лише Тула та Леніградська область: де ще в Росії вночі рясно цвіла “бавовна”

Пекельна ніч у Росії 21 січня / Колаж 24 Каналу

У ніч проти 21 січня було гаряче одразу у кількох регіонах країни-агресорки. Окупанти заявляли про атаку безпілотників.

Отже, поки у Тулі горіло військове підприємство, у Ленінградській області палав вугільний термінал, “бавовна” також здійснила офіційні візити й до кількох інших міст Росії. Де саме відбулося вибухове шоу, читайте далі.

Вибухи у Смоленську та Орлі<p>Вночі проти 21 січня від вибухів здригалися будинки у російських Смоленську та Орлі. Місцеві жителі писали, що міста перебувають під атакою безпілотників.

Так, міноборони Росії повідомляло, що опівночі Україна начебто запустила по об’єктах країни-агресорки ударні дрони. Три з них нібито знищила “прославлена” “Пе-ве-о” над територією Смоленської області. Ще один ліквідували над Орловською областю.

Яскраві спалахи у Тулі: відео соцмережі

Тула здригалася від вибухів: відео соцмережі

У Клинцях Брянської області теж були вибухи. Росіяни заявляли про роботу ППО.

У Клинцях знову щось гуркоче: відео соцмережі

Нагадаємо, що увечері 20 січня у Тулі сталися “прильоти” по заводу “Щегловський вал”. Це підприємство військово-промислового комплексу Росії, де збирають ЗРК “Панцир-С” і “Панцир-С1”, а також модернізують різноманітну бронетехніку.

В Усть-Лузі “бавовна” – на газосховищі “Новатек”

Вночі горіло й в порту “Усть-Луги” на терміналі “Новатек”. Очевидці пожежі так описували свої враження від побаченого і почутного: “Коли вибухає, земля тремтить”.

Пожежа на морському терміналі в “Усть-Луги”: відео соцмережі

Згодом з’ясувалося, що безпілотники атакували термінал морського торговельного порту, а також газосховище.

Місцеві пабліки писали про загоряння 2 цистерн з 17. На місці працювали пожежники, які намагалися запобігти розповсюдженню вогню на інші резервуари.

За даними російських ЗМІ, два БпЛА вдарили по газосховищу в портовому терміналі о 3:20 ночі.

“Багатостраждальні” Клинці знову під ударом: що відомо

  • Слід нагадати, що у російських Клинцях вже третій день поспіль щось відбувається опісля того, як у ніч проти 19 січня “невідомі” завдали там удару по нафтосховищу. Тоді ж у Тамбові стався “приліт” по пороховому заводу.
  • Пожежу на нафтобазі не вдалося загасити й досі. Вогонь охопив близько 1800 квадратних метрів. Джерела 24 Каналу зазначають, що це була операція українських спецслужб. Відомо, що було уражено чотири резервуари з бензином.
  • Зранку 20 січня жителі Клинців жалілися на атаку дронів. Згодом міноборони Росії повідомило, що над населеним пунктом збили один БпЛА, а руйнувань і постраждалих немає.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *