Не є чимось новим, – у ЗСУ відреагували на падіння невідомого повітряного об’єкта у Польщі

Ігнат висловився щодо падіння повітряного об’єкта на території Польщі під час російської атаки України / Колаж 24 Каналу

Під час масованої ракетної атаки по Україні вночі та вранці 29 грудня невідомий повітряний об’єкт впав на території Польщі. Наразі там активно вивчають, що саме це міг бути за об’єкт.

Водночас подібні падіння невідомих повітряних об’єктів під час масованої атаки трапляються вже не вперше. Про це в ефірі телемарафону розповів речник Повітряних Сил Юрій Ігнат, передає 24 Канал.

Ігнат прокоментував падіння невідомого об’єкта на території Польщі

Речник Повітряних сил зазначив, що ворог робить величезні атаки, тобто багато всього летить у повітрі на нашу державу. За його словами, такі випадки трапляються вже не вперше.

Ми бачили подібний проліт кілька місяців тому ще влітку і коментували. Залітали навіть на територію Румунії ракети й ударні БпЛА, зокрема, там падають і уламки тощо, так само це відбувалося і на території Польщі минулого року, тому це не є чимось новим,
– сказав він.

Ігнат наголосив, що в результаті таких масованих ракетних атак, падіння невідомих об’єктів на території прикордонних з Україною країн може траплятися.

“Ворог атакує наші прикордонні території, зокрема, й на заході, це і Львівська область, Івано-Франківська тощо. Тому таке можливе”, – наголосив речник Повітряних Сил.

Водночас він підкреслив, що це ще один знак і сигнал для наших партнерів, щоб Україну посилити необхідною кількістю засобів ППО. За його словами, це потрібно для того, щоб ми стали тим самим щитом між агресором і Європою, захистивши і себе, і наших союзників.

У Польщі впав невідомий повітряний об’єкт

  • Оперативне командування Збройних сил Республіки Польща 29 грудня повідомило, що у повітряний простір країни увійшов неідентифікований літальний об’єкт. Це сталося під час масованої атаки України Росією.
  • Польські військові зазначили, що спочатку цей об’єкт було видно на радарах ППО. Однак згодом сигнал зник.
  • У президента Польщі Анджея Дуди заявили, що скликають термінове засідання з військовими через невідомий повітряний об’єкт. Там також висловили стурбованість цим інцидентом.
  • Зрештою польський телеканал Republika неофіційно повідомив, що, ймовірно, на території Польщі могла впасти російська ракета. За неточною інформацією, вона впала на околицях населеного пункту Вожучин-Сахарня Люблінського повіту.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *