Не зможуть виконувати бойові завдання: як на окупантів вплине “бавовна” в Росії

У російському Волгограді в ніч на 3 лютого горів нафтопереробний завод “Лукойл”. Такі удари здатні вплинути на окупантів.

Про це 24 Каналу розповів військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко, зауваживши, що удари по нафтопереробних заводах Росії є надзвичайно ефективними. Вони впливають одразу на кілька аспектів.

Чому важливо знищувати такі об’єкти

Як наголосив Коваленко, інциденти на таких об’єктах впливають на експорт нафтопродукції з Росії. Особливо йдеться про “сірий експорт”, яким активно користується країна-агресорка. Але не варто забувати і про потреби для російської армії.

Нас найбільше цікавий матеріально-технічне забезпечення паливно-мастильними матеріалами російських окупаційних військ. Туди йдуть досить серйозні обсяги. Адже йдеться про забезпечення тисяч одиниць як колісної, так і гусеничної техніки,
– сказав Коваленко.

До прикладу, ті ж танки споживають просто колосальну кількість палива. А ще – величезна кількість паливно-мастильних матеріалів потрібна для особового складу, який має на чомусь пересуватися.

Дефіцит після таких інцидентів виникатиме поступово. Але він буде відчуватися в зоні бойових дій. Все може дійти до того, що ті чи інші підрозділи не зможуть повноцінно виконувати бойові завдання, бо їм не вистачатиме палива,
– підкреслив Коваленко.

Вибухи в Росії: коротко

  • В ніч на 3 лютого в російському Волгограді лунали вибухи. Дрони змогли поцілити по нафтопереробному заводу “Лукойл-Волгограднафтопереробка”.
  • ЗМІ пишуть, що Україна могла зірвати виробництво небезпечного російського безпілотника. Його вже неодноразово використовували в зоні бойових дій.
  • Також в ніч на 31 січня було чутно вибухи в російському Санкт-Петербурзі. Там також була атака на нафтопереробний завод.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *