Через російську атаку: у Кривому Розі – повторне частково знеструмлене

У Кривому Розі ввели графіки відключень світла / Колаж 24 Каналу

00:00

Російська армія вночі 2 лютого обстріляла енергетичну інфраструктуру Кривого Рогу. Внаслідок цього удару у місті вводили графіки аварійних відключень світла.

Графіки працювали за тим же алгоритмом, що під час блекаутів наприкінці 2022 – на початку 2023 років. На пошкоджених енергооб’єктах відновлювальні роботи тривали до обіду.

Яка ситуація зі світлом у Кривому Розі

У Дніпровській ОВА близько 19:20 повідомили, що через часткове перенавантаження мереж Кривий Ріг знову частково знеструмлений.

Без світла деякі райони Кривого Рогу. А також 5 громад. Широківська, Гречаноподівська, Карпівська, Новолатівська та Зеленодольська. Енергетики працюють, аби якнайшвидше стабілізувати ситуацію. Заживити домівки та підприємства, – мовиться у повідомленні.

Людей просять не панікувати. Світло скоро повернеться, бо наші фахівці – найкращі.

Важливо! Електропостачання відновили для понад 60 тисяч осель. Всі споживачі зараз зі світлом.У Кривому Розі вводили графіки відключень світла

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул розповів, що з 3 лютого, з 8:13 у місті зупиниться швидкісний трамвай. Крім того, частина лікарень, а також комунальні об’єкти, що подають воду та тепло, там, де це можливо, перейшли на генератори. Повідомили, що будуть віялові перебої з електроенергією та зв’язком

Близько 15:00 світло повернули.

Де розташовані пункти незламності у Кривому Розі: дивіться на карті

Про ситуацію з відключеннями світла також розповіли в Укренерго. Представники компанії зазначили, що через обстріли та падіння уламків ворожих БпЛА постраждало обладнання підстанції Укренерго та дві високовольтні повітряні лінії.

“Були знеструмлені побутові та промислові споживачі міста Кривий Ріг. Фахівці Укренерго почали аварійно-відновлювальні роботи одразу після закінчення повітряної тривоги. Триває заживлення споживачів”, – наголосили у компанії.

Згодом про нові обстріли енергоінфраструктури розповіли у ДТЕК. Представники компанії сказали, що вночі 3 лютого ворог обстріляв теплоелектростанцію. Там було серйозно пошкоджено обладнання, і наразі енергетики ліквідовують наслідки обстрілу, але, на щастя, минулося без постраждалих.

Росія обстріляла енергоінфраструктуру Кривого Розу

  • Внаслідок нічної атаки “Шахедами” 2 лютого було пошкодження на одній з підстанцій Укренерго. Через це у місті були знеструмлені побутові та промислові споживачі.
  • Окрім того, також без електропостачання опинилися 2 шахти. Унаслідок цього близько 100 робітників опинилися під землею.
  • Зрештою стало відомо, що всіх гірників, які застрягли у шахті через відключення світла, вдалося витягнути на поверхню. У Дніпропетровській ОВА наголосили, що усі гірники в безпеці й почуваються добре.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *