НУ «Одеська юридична академія» запрошує!

PR

Сьогодні Національний університет «Одеська юридична академія» – це стабільно висока якість освіти та затребуваність випускників на ринку праці, це визнаний міжнародний авторитет і великі академічні зв'язки з кращими вишами світу. Університет динамічно розвивається і вдосконалюється.

Матеріально-технічна база в Національному університеті «Одеська юридична академія» не має рівних. За допомогою інноваційних підходів студентам в доступній формі викладають основи майбутньої професії. Тут функціонує три IT-центри, що мають більш як 200 комп’ютерів, аби забезпечити високою підготовкою кожного студента; Центр тестування на поліграфі, оснащений поліграфом останньої моделі; а також Центр бойової підготовки, в програму навчання якого входить теоретична та практична підготовка, стрільба з вогнепальної зброї та стройова підготовка.

Щороку до вишу вступає навчатися рекордна кількість абітурієнтів з усіх куточків країни. Молодь приваблює не лише сучасна інфраструктура, а й внутрішній зміст – сильний професорсько-викладацький склад. Серед викладачів вишу – практикуючі судді, адвокати, юристи, політологи, які діляться своїм досвідом зі студентами.

НУ "ОЮА" регулярно відвідують з офіційними візитами іноземні делегації, для студентів читають лекції відомі зарубіжні професори, видатні юристи, дипломати та політики. Всі охочі студенти мають можливість з першого курсу відвідувати лекції з правових дисциплін англійською, німецькою та французькою мовами.

Також Університет дбає про працевлаштування кожного випускника. Ми тісно співпрацюємо з державними органами, органами місцевого самоврядування та провідними юридичними фірмами міста Одеси.

Колектив університету проводить активну наукову діяльність. Щороку на базі Національного університету «Одеська юридична академія» відбувається понад 100 наукових заходів, кожна друга монографія, кожен третій підручник також виходять з-під пера вчених НУ «ОЮА».

Навчання в Національному університеті «Одеська юридична академія» – це не тільки професійні знання і диплом міжнародного зразка, але ще і можливість всебічного особистісного розвитку студентів. В Університеті створено Центр культури, де талановиті студенти можуть творчо розвиватися.

Великі можливості розвитку й у юних спортсменів – два стадіони, спортивні та тренажерні зали – створені всі умови для того, щоб студенти могли підтримувати себе в прекрасній формі та готуватися до змагань.

Національний університет «Одеська юридична академія» – твій пріоритет №1.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *