Обстеження шкіл на наявність укриттів завершать у серпні

Співробітники ДСНС у серпні планують завершити обстеження будівель і територій закладів освіти України на наявність можливостей укриття у разі повітряної тривоги.

Про це повідомив директор департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС Віктор Вітовецький, повідомляє Укрінформ.

Він зазначив, що наразі організовано роботу комісій, які створені органами місцевого самоврядування та місцевими держадміністраціями.

«У цих комісіях беруть участь представники ДСНС, функція яких – надавати консультативну та методичну допомогу щодо вивчення можливості укриття дітей та персоналу у закладах освіти», – повідомив Вітовецький.

Він також додав, що на початку серпня вже має бути точно відомо, як діятимуть діти та персонал у тих чи інших закладах у разі небезпеки. 

«Робота ця триває. Орієнтовно на початку серпня ми маємо розуміти повну картину по закладах освіти», – зазначив представник ДСНС.

Паралельно проводиться обстеження територій і приміщень закладів освіти на предмет наявності вибухонебезпечних предметів. Особлива увага приділяється деокупованим територіям.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *