«Одеська юридична академія» – пріоритет №1 для вступників

Національний університет «Одеська юридична академія» готує висококваліфіковані кадри, які затребувані в органах державної, регіональної та місцевої влади. Це юристи, фахівці у сфері кібербезпеки та інформаційних технологій, психологи, політологи, соціологи, журналісти та філологи.

Випускники університету очолюють державні структури, департаменти та управління у міських радах. Багато випускників, які досягли успіху у професійній ниві, сьогодні викладають в академії.

Вже понад 10 років поспіль в університеті реалізується програма вивчення юридичних дисциплін англійською, німецькою або французькою мовами. Одеська юридична академія є першим університетом, який запровадив цю програму і на сьогоднішній день є єдиним юридичним закладом вищої освіти в Україні, де з першого по п’ятий курс включно читаються лекції та проводяться семінарські заняття повністю іноземною мовою.

Завдяки відповідності освітніх програм європейським стандартам, диплом Національного університету «Одеська юридична академія» визнається за кордоном, що відкриває для випускників можливості працевлаштування в міжнародних інституціях та іноземних компаніях.

Окрім того, університет є членом Європейської асоціації університетів і співпрацює з престижними закладами вищої освіти по всьому світу. Щорічно понад дві тисячі студентів, аспірантів і викладачів вишу виїжджають на навчання і професійні стажування в кращі університети Європи та США.

Керівництво турбується не лише про якісний навчальний процес, а й умови проживання студентів. Усі гуртожитки мають зручне розташування та гарні умови для проживання. Кімнати розраховані на 2-х або 3-х осіб, обладнанні душем та санвузлом. Також на кожному поверсі є кухня.

Важливим є те, що навчальні корпуси та гуртожитки обладнані укриттями, які забезпечені спеціальною системою вентиляції з подачею теплого повітря. У разі техногенної катастрофи передбачено можливість повного блокування, щоб ізолювати приміщення від забрудненого повітря.

Також в університеті створені умови для всебічного особистісного розвитку студентів. Літні і зимові спортивні майданчики, тенісні корти, тренажерні та танцювальні зали, Центр культури, що гарантує насичене студентське життя.

Все це дає перевагу Національному університету «Одеська юридична академія» серед сотень інших закладів вищої освіти та дає можливість студентам здобути якісну освіту, отримати престижний диплом та досягти успішного майбутнього в обраній спеціальності!

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *