«Одеська юридична академія» – успішне майбутнє студентів

PR

Національний університет «Одеська юридична академія» є провідним закладом вищої освіти України.

Без перебільшення можна сказати, що матеріально-технічна база в Національному університеті «Одеська юридична академія» не має рівних. За допомогою інноваційних підходів студентам в доступній формі викладають основи майбутньої професії.

Так, в університеті працює Центр тестування на поліграфі, у якому сертифіковані поліграфологи навчають майбутніх слідчих особливостям роботи з «Детектором брехні».

У НУ «ОЮА» є зал судових засідань, у приміщенні якого проходять імпровізовані судові засідання, і студенти вивчають тонкощі процесуального законодавства в умовах, максимально наближених до реального судового процесу.

Окрім того, до послуг студентів – музей вогнепальної і холодної зброї та пневматичний і вогнепальний стрілецькі тири.

Гордість університету – наукова бібліотека НУ «ОЮА». Це унікальний науковий центр праць сучасних вчених-правознавців, оснащений за всіма європейськими стандартами. Електронний каталог дозволяє швидко знаходити необхідні матеріали.

Університет видає кілька наукових видань, визнаних на міжнародному рівні, що дозволяє професурі вишу бути частиною світової наукової спільноти.

Неможливо не сказати про перлину вишу – Музей рідкісної книги, який знаходиться в приміщенні, яке відповідає всім високим вимогам до умов збереження і відповідної презентації цінних бібліотечних фондів.

Студенти Alma-mater мають можливість з першого курсу навчатися правничих дисциплін не лише українською, а й англійською, німецькою та французькою мовами.

Завдяки відповідності освітніх програм європейським стандартам, диплом Національного університету «Одеська юридична академія» визнається за кордоном, що відкриває для випускників можливості працевлаштування в міжнародних інституціях та іноземних компаніях.

Важливим є те, що університет тісно співпрацює з різними державними органам, міжнародними організаціями та провідними юридичними фірмами. Завдяки цьому студенти вишу можуть проходити практику в цих структурах, а пізніше – працевлаштуватися до них.

Гуртожитки НУ «ОЮА» – готельного типу. Кімнати обладнані усім необхідним, у них проживає від 2 до 3 студентів, на кожному поверсі є кухні, пральні машини, мікрохвильові печі.

Питання безпеки в навчальному закладі залишається пріоритетним. Керівництво приділяє цьому особливу увагу. Навчальні корпуси та гуртожитки вишу обладнані сертифікованими бомбосховищами.

Університет створив умови для всебічного особистісного розвитку студентів. Він має культурний центр, який надає можливості для творчого розвитку, а також спортивні комплекси, де тренуються чемпіони.

Національний університет «Одеська юридична академія» – пріоритет №1 серед абітурієнтів.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *