Оголошено конкурс стартапів для TechCrunch Disrupt

Оголошено про початок відбору українських стартапів для участі у виставці TechCrunch Disrupt 2023 (Сан-Франциско).

За результатами відбору буде визначено 10 стартапів для участі в цьогорічній делегації від України на TechCrunch Disrupt 2023, що відбудеться в місті Сан-Франциско 19–21 вересня 2023 року.

Організаторами відбору є Український фонд стартапів разом з Ukrainian bridge та Techosystem за підтримки Мінцифри, Мінекономіки та Генконсульства України в Сан-Франциско. Делегація від України візьме участь у TechCrunch Disrupt завдяки Програмі USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Для участі запрошено стартапи, що відповідають таким вимогам:
– початковий етап проєктів (Pre-Seed, Seed або Series A),
– наявність функціональних прототипів для демонстрації продуктів,
– англомовні засновники або представники команд.

Як наголошують організатори, проєкти мають бути зареєстровані та здійснювати свою діяльність в Україні та підкреслювати своє українське походження в публічній комунікації.

Окрім цього, журі звертатиме увагу на перспективу залучення інвестицій, наявність перших користувачів, а також роль участі у конференції для кожного стартапу.

У цьогорічній програмі TechCrunch Disrupt 2023 вказані напрямки, за якими будуть розподілені учасники та спікери, серед них – SaaS, ШІ-технології, кібербезпека, фінтек, хардвер, космічні технології тощо.

Українські стартапи, які ввійдуть до складу делегації, будуть представлені окремою «алеєю», де кожен проєкт зможе презентувати свій стенд і взяти участь у презентації технологічної екосистеми України.

Зацікавлені учасники мають заповнити заявку, що буде розглянута комісією на відповідність умовам конкурсу. Якщо проєкт відповідає всім вимогам – учасника запросять для презентації стартапу українським та іноземним експертам. Відтак журі обере 10 компаній, які долучаться до української делегації на TechCrunch Disrupt 2023.

Дедлайн подачі заявок від стартапів – до 20 серпня 2023 року.

Організатори української делегації повністю покривають витрати на одного представника від кожного стартапу на участь у конференції, пітчинг, переліт та проживання.

ЗАПОВНИТИ ЗАЯВКУ

наука

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *