Оприлюднено результати додаткової сесії НМТ

Учасники додаткової сесії національного мультипредметного тесту отримали свої результати.

Кількість балів з кожного предмета за шкалою 100-200, які будуть використані під час конкурсного відбору у виші, розміщено в персональних кабінетах учасників.

Також у вкладці «Результати» для них стала доступною опція формування Інформаційної картки учасника НМТ, необхідної для вступу до закладів вищої освіти України.

Якщо ж учаснику НМТ потрібно подати до закордонного закладу освіти оригінал документа, після офіційного оголошення результатів він може замовити витяг з відомостей результатів НМТ.

Для отримання витягу учасник НМТ має подати до Українського центру оцінювання якості освіти (вул. Володимира Винниченка, 5, м. Київ, 04053 або на e-mail: [email protected]) заяву та копію документа, на підставі якого учасника зареєстровано для участі в НМТ.

На копіях документів, які подають для виготовлення витягу, мають бути напис про засвідчення документа, який складається зі слів «Згідно з оригіналом» (без лапок), особистий підпис учасника, його ініціали та прізвище (у разі оформлення заяви щодо виготовлення витягу законним представником учасника ЗНО/НМТ – особистий підпис законного представника, його ініціали, прізвище), та дата засвідчення копії.

Виготовлення та видавання витягів здійснює Український центр оцінювання якості освіти на безоплатній основі.

Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram.

ЗНО результати ЗНО

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *