Особливий смак Дня закоханих: ідеї цікавих страв для романтичного сюрпризу

СПЕЦПРОЄКТ Матеріали з позначкою “Спецпроєкт”, “Партнерський матеріал” чи “Актуально” розміщені на комерційній основі. Редакція може не поділяти цю позицію.

Потіште свою половинку смачними стравами / Фото Shutterstock

Безсумнівно, День Святого Валентина – це найромантичніше свято року. Смачний сніданок чи вечеря цілком можуть стати одним із приємних сюрпризів для другої половинки.

Потішити коханих романтичними стравами вдасться не лише в ресторані. Адже приготувати їх можна і вдома, зазначає 24 Канал.

Смачна романтична вечеря – це просто

Приготувати оригінальні страви для романтичного сніданку, обіду чи вечері може бути дуже просто. Особливо з продукцією “Апетитна”.

Бренд пропонує свіжомариновану курочку, ковбаски, котлетки та фрикадельки, які вже готові до приготування. Тож потрібно лише відкрити упаковку і почати відтворювати рецепти. Ап – і смачна та ароматна страва готова всього за 20 хвилин.

Отже, з “Апетитною” смачний сюрприз для другої половинки можна влаштувати без жодних труднощів. До прикладу, ковбаски “Барбекю” стануть чудовим вибором на День Святого Валентина. Адже це завжди швидко, зручно та смачно! А які особливі страви приготувати з ковбасками “Барбекю”, ділимось у покрокових рецептах.

Англійський сніданок з курячими ковбасками

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Приготуйте смачний англійський сніданок / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 1 упаковка курячих ковбасок “Барбекю” від бренду “Апетитна”;
– 100 грамів консервованої квасолі;
– 8 томатів чері;
– 4 яйця;
– 4 печериці;
– 4 смужки бекону;
– олія для смаження;
– сіль, чорний мелений перець, зелень до смаку.

Приготування:

  • Гриби помийте, розріжте навпіл та обсмажте з сіллю й перцем на сильному вогні в невеликій кількості олії. Готувати варто до золотавого кольору печериць.
  • В тій самій пательні підсмажте курячі ковбаски до рум’яної скоринки (близько 15 хвилин).
  • Також підсмажте яєчню. Коли вона буде готова, викладіть її на тарілку, а в пательні швидко й на великому вогні обсмажте смужки бекону до апетитного хрусту.
  • На тарілку поруч з яєчнею викладіть томати, розрізані навпіл, смажені гриби, ковбаски, бекон і консервовану квасолю. Подавайте з улюбленою зеленню та підсмаженими тостами.
  • Ковбаски “Барбекю” із сирним аліготе

    • Час: 1 година
    • Порцій: 2

    Ця страва вам сподобається / Фото Shutterstock

    Інгредієнти:
    – 1 упаковка курячих ковбасок “Барбекю” від бренду “Апетитна”;
    – 500 грамів картоплі;
    – 200 грамів сиру;
    – 120 мілілітрів вершків;
    – 2 зубчики часнику;
    – сіль до смаку.

    Приготування:

  • Очищену картоплю відваріть до готовності (близько 20 хвилин) в солоній воді разом з часником.
  • Злийте воду, приберіть часник і перетріть картоплю через сито.
  • Тим часом відправте ковбаски на пательню смажитися до золотавої скоринки (приблизно 20 хвилин).
  • Каструлю з картоплею поставте на маленький вогонь, додайте теплі вершки та розмішайте.
  • Додайте натертий сир і енергійно вмішайте його в пюре дерев’яною ложкою. Сир повинен повністю розплавитись у картоплі.
  • Подавайте аліготе гарячим з підсмаженими ковбасками.
  • Сендвіч із курячими ковбасками

    • Час: 20 хвилин
    • Порцій: 2

    Такий сендвіч готується дуже швидко / Фото Shutterstock

    Інгредієнти:
    – 1 упаковка курячих ковбасок “Барбекю” від бренду “Апетитна”;
    – 2 чіабати;
    – 2 столові ложки йогурту;
    – 1 чайна ложка медової гірчиці;
    – 1 солоний огірок;
    – 1 томат;
    – половина цибулини;
    – кілька листків салату;
    – бальзамічний чи винний оцет до смаку;
    – кріп.

    Приготування:

  • Розігрійте пательню з невеликою кількістю олії. Обсмажте курячі ковбаски 20 хвилин до готовності.
  • Тим часом почистьте та наріжте напівкільцями цибулину. Перекладіть її у глибшу миску та залийте оцтом. Відставте пательню, щоб цибуля трохи промаринувалася.
  • Помийте томат та поріжте його кружальцями.
  • Для соусу змішайте йогурт, гірчицю та подрібнений солоний огірок.
  • Чіабати розріжте навпіл повздовж. Підсмажте їх на пательні-гриль до легкої скоринки.
  • Намастіть чіабату соусом і викладіть на неї кілька помитих і обсушених листків салату.
  • Далі покладіть розрізані підсмажені ковбаски, мариновану цибулю, томат і накрийте другою половинкою чіабати, змащеною соусом.
  • Смачного!

    Слідкувати за смачними новинками бренду так само легко, як і їх готувати. Достатньо підписатись на сторінки “Апетитної” в інстаграмі та фейсбуці, щоб не пропускати цікаву інформацію, рецепти, а також конкурси та розіграші.

    Источник: www.24tv.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *