Пародія на “гітлерюгенд”: навіщо росіяни роблять лекції про “дітей Путіна” – відео

Російські окупанти коять не лише фізичний геноцид українців, а й інтелектуальний. Напередодні президентських виборів ворог почав ходити по школах Маріуполя й залучати дітей до популяризації кандидатури Владіміра Путіна.

Так, у школі “Нєвськая”, яку збудував противник, було проведено серію агітаційно-пропагандистських уроків про кремлівського очільника. Такою інформацією з 24 Каналом поділився радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Детальніше про ситуацію

При чому, окупанти наголошують саме на “дітях Путіна”. Проте “діти Путіна” – це не його сини чи доньки в сенсі родинних зв’язків, а справжній путінюгенд. Якщо неповнолітній в путінюгенді, на кшталт “Юнармія” або “Двіженіє пєрвих” – ти “дитина Путіна”.

Навіть не соромляться проводити агітаційні заходи щодо виборів безпосередньо у школах, де залучені діти. У “Нєвському” проводили окремий цикл лекцій щодо “дітей Путіна”. Це не його справжні діти, а те, що вони створили,
– сказав Андрющенко.

Проте цього виявилось замало. Згодом дітей змусили робити танцювальне привітання підтримки у виборах.

Ролик на підтримку Путіна/ Телеграм-канал Петра Андрющенка

Такого не було навіть у Росії. А тут – маріупольські вчителі за наказом Путіна розповідають дітям, які пережили російські авіанальоти та обстріли, як “весело та правильно”, що їх бомбили й потрібно дякувати головному бомбардувальнику, написав Андрющенко у своєму телеграм-каналі.

На початку 1920-х років у Німеччині створили молодіжну воєнізовану організацію, до якої приймали 10 – 12-річних підлітків. З приходом у 1933-му році до влади Адольфа Гітлера вона вже називалася гітлерюгендом.
Хто міг тоді подумати, що незабаром в Росії постане свій “фюрер” та “путінюгенд”. У 2016 році там з’явився всеросійський дитячо-юнацький військово-патріотичний рух, який ще називають “Юнармія”. Кажуть, що його створення ініціював Сєргєй Шойгу, а Владімір Путін гаряче підтримав цю ідею.Росіяни активно проводять передвиборчу кампанію на ТОТ

  • На окупованих територіях окупанти посилили пропаганду через усі можливі канали – соцмережі, сайти, радіо, друковані видання, телебачення тощо. Вони залучають до цього активістів із “Єдиної Росії”. Загарбники зганяють людей за списками, а коли не вистачає – приводять свою публіку.
  • Британська розвідка вважає, що проведенням виборів на окупованих територіях Владімір Путін хоче створити враження легітимності вторгнення Росії. Російська армія гарантовано вдаватиметься до фальсифікації виборів і залякування українців.
  • В окупованій Запорізькій області “збір підписів” за Путіна має дві причини. По-перше, щоб посилити тиск на місцеве населення. По-друге, росіяни створюють пропагандистську картинку для російського народу, щоб показати начебто підтримку на ТОТ, що війна з їхньої логіки не даремна.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *