Педагогів навчать, як спілкуватись з родинами військових

Інститут миру і порозуміння в рамках проєкту «Мирна школа» запрошує освітян долучитись до курсу Альони Копіної «Особливості спілкування з родинами військовослужбовців».

Метою курсу є обговорення та спільний пошук відповідей на питання, які вважаються частиною «культури спілкування» з військовослужбовцями та їх близькими.

Учасники курсу розглянуть, які теми в спілкуванні потребують особливої обережності та делікатності під час розмови з родинами військовослужбовців, а також обговорять, яким чином надати їм підтримку під час цього складного періоду.

Тренером курсу є Альона Копіна, експертка, тренерка ІМІП, медіаторка та мати військовослужбовця.

Курс складається з трьох вебінарів за окремими темами.

Темою першого вебінару стане «Культура спілкування у суспільстві з травмою війни».

Мова піде про те, що ми розуміємо під визначенням «культура», як змінилися суспільні норми через повномасштабну війну і як це впливає на наше сприйняття родин військовослужбовців.

Темою другої зустрічі стануть «Особливості та ефективне спілкування з родинами військовослужбовців.

Учасники будуть досліджувати те, що лежить на поверхні, та те, що приховано в спілкуванні з родинами військовослужбовців, а також навчаться говорити про складні теми та використовувати інструменти ефективної комунікації.

Третій вебінар буде присвячений темі «Океан болю та можливості рятувального човника».

Мова під час зустрічі йтиме про те, як працівники освіти формують та транслюють культуру підтримки та від чого вона залежить.

Вебінари відбудуться 23, 24, 25 листопада з 18:00 до 20:30 на платформі Zoom.

Кількість місць у групі обмежена, зарахування учасників на курс відбуватиметься після розгляду цієї форми реєстрації.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ВЕБІНАР

українська громадська організація, яка спеціалізується на досягненні позитивних і стійких змін щодо формування соціального капіталу та зміцнення «соціальної тканини» нашого суспільства за допомогою діалогових та відновних практик. » отримав статус успішно завершеного експерименту всеукраїнського рівня відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України. «Інститут миру і порозуміння» (ІМіП) у співпраці з Інститутом модернізації змісту освіти МОН та Українським НМЦ практичної психології і соціальної роботи.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *