П’ять вищих офіцерів за два тижні: ЗМІ розсекретили колосальні втрати Росії

Росія втратила п’ять вищих офіцері / Колаж 24 Каналу

Росія в Україні зазнає колосальних втрат. Лише упродовж двох тижнів вдалося ліквідувати п’ять вищих офіцерів країни-терористки.

РосЗМІ провели розслідування й опублікували власну оцінку втрат окупантів. Вони заявили, що від 15 грудня до 29-го ліквідувати вдалося 1175 осіб. Звичайно, у реальності цифра – набагато вища. Водночас навіть за такої заниженої статистики мовиться, що окупанти втратили п’ятьох офіцерів: полковника та чотирьох підполковників.

Російські розслідувачі стверджують, що 2023 рік став для Росії ще більш “втратним”, аніж 2022.

На кінець 2023 року в нашому списку понад 40,5 тисяч імен, і ми очікуємо, що дані щодо 2023 року теж зростуть як мінімум на третину – особливо з урахуванням останніх кровопролитних штурмів,
– мовиться у повідомленні.

Важливо! Реальні втрати Росії – у рази вищі. Станом на 29 грудня 2023 року Генштаб ЗСУ повідомив, що ліквідувати вдалося вже 357 520 окупантів.Залужний назвав свою головну помилку у війні з Росією

Валерій Залужний – Головнокомандувач ЗСУ – нещодавно назвав свою головну помилку у війні з Росією. Він зауважив, що вважав: такі втрати, як завдали Росії, зупинять будь-яку країну. Однак не Росію. Окупантам абсолютно байдуже на своїх людей.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *