Підрив на Закарпатті: сусіди Батрина говорять про інтелігентність, матір не знає про трагедію

Що кажуть односельці про Батрина / Колаж 24 Каналу

У Керецьківській сільській раді під час засідання депутат Сергій Батрин підірвав три гранати. Внаслідок трагедії є поранені та загиблий. У рідному селі депутата не можуть повірити у його вчинок.

Місцеві мешканці села Керецьки розповіли ТСН, що чоловік завжди був інтелігентним та боровся за село. Там у нього проживає тільки матір, з якою сидить доглядальниця, пише 24 Канал.

Що кажуть місцеві мешканці про депутата

Сусіди розповіли, що не можуть повірити у трагедію. За їхніми словами, депутат від “Слуги народу” завжди був привітним та спокійним.

По-сусідський поводив себе, нормально. Завжди був привітний, інтелігентний,
– розповіла одна з сусідок.

Сусід пригадав, що вони разом виросли: “Нормальний чоловік був і є. Майданчик зробив для дітей, кладовище впорядкував у селі. Ми за нього поганого не скажемо. Він боровся за село”.

Родина Батрина роками живе за кордоном

Сусіди розповіли, що в будинку Батринів живе тільки його 80-річна мати, за якою дивиться доглядальниця. Сам депутат жив на дві країни, адже його дружина, діти та онуки вже багато років тому живуть у Чехії.

Вони виїхали давно, років 15. Він там з ними був. Їздив туди – сюди. А останні два роки перебував вдома,
– розповіла сусідка.

Доглядальниця не розповіла про трагедію матері депутата, адже каже, що жінка не витримає.

“Вона б одразу спочила. Вона й не питає… Я думаю, якщо запитає – скажу, що він у Чехії”, – сказала доглядальниця, яка сидить з матір’ю чоловіка вже понад 5 років.

Вона додала, що ніколи не бачила чоловіка агресивним.

“Я не можу про нього нічого поганого сказати. Як так вийшло? Його довели, чи чому так сталося? Це мають розібратися. Не може бути, щоб без причини людина таке зробила”, – запевнила жінка.

Підрив гранат на Закарпатті: що відомо

  • 15 грудня депутат Сергій Батрин підірвав три гранати на засіданні Керецьківської сільської ради Хустського району Закарпатської області.
  • Місцеві видання писали, що у чоловіка були напружені відносини з очільником територіальної громади. Сам Батрин також висувався на посаду очільника ОТГ.
  • ЗМІ писали, що суперечка у них виникла через премії та надбавки сільському голові, обраному від вже забороненої в Україні проросійської партії “ОПЗЖ”.
  • Внаслідок трагедії 26 людей зазнали поранень, з них 6 – перебували у важкому стані. У реанімації перебував й сам депутат. Та вже 16 грудня він прийшов до тями, його допитувала поліція.
  • Сергію Батрину вже обрали запобіжний захід – 2 місяці під вартою без можливості внести заставу. На жаль, 16 грудня помер один із поранених – 55-річний депутат із села Березників Віктор Павлович Пряділя, якому ампутували ногу. Він був в реанімації у важкому стані, проте врятувати його не вдалось.
  • Раніше справу кваліфікували як терористичний акт, та після смерті одного з пораненого хочуть перекваліфікувати на вчинення терористичного акту, що призвело до загибелі людини.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *