По всій країні була повітряна тривога: у низці областей пролунали вибухи, працювала ППО

Повітряна тривога 7 лютого / Колаж 24 Каналу

Під ранок 7 лютого у Києві та низці областей України оголошували повітряну тривогу. Вона була пов’язана з пуском крилатих ракет з Каспійського моря. Наголошуємо на важливості перебування в укриттях до відбою.

Російські військові продовжують тероризувати мирне населення України. Зранку 7 лютого оголосили повітряну тривогу, пов’язану з ракетним ударом.

Росіяни запустили ракети08:50 Відбій повітряної тривоги. Будьте обережними, покидаючи укриття.08:42 у КМВА повідомили, що у Голосіївському районі загорівся багатоповерховий будинок, станція технічного обслуговування та авто, припарковані поруч. У Дніпровському районі постраждали дві жінки, пошкоджені підземні електромережі.08:37 Віталій Кличко повідомив про госпіталізацію однієї постраждалої внаслідок загоряння багатоповерхівки після падіння уламків у Голосіївському районі.08:14 У реанімації помер постраждалий внаслідок ракетного удару по Миколаєву.08:02 Повітряні сили попереджали про роботу ППО у столиці.08:00 Повідомляли про проліт ракет на Київ.07:32 Глава Львівської ОВА Максим Козицький повідомив про вибухи у Дрогобичі.07:20 Повітряні сили написали: “Крилаті ракети маневрують на перехресті Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей!”07:13 Відомо, що ракета змінила курс, рухається у напрямку Львова.07:08 У Повітряних силах зауважили, що крилата ракета на Львівщині рухається у бік кордону з Польщею.06:54 Повітряні сили попередили: “Крилаті ракети під Києвом, буде робота ППО!”

06:52 Повітряні сили пишуть: “Крилаті ракети з Хмельниччини увійшли в Тернопільську область! Кілька ракет на Житомирщині – напрямок Київ!”

06:50 Відомо про пуск Х-22 у напрямку Дніпропетровщини!06:46 Росіяни знову запустили ракети Х-22 по Харківщині.06:44 Повітряні сили попереджають: “Крилаті ракети маневрують у Вінницькій, Хмельницькій, Черкаській областях – не ігноруйте загрозу!”06:39 Відомо, що ракети летять на Харківщину.06:38 Повітряні сили пишуть: “Крилаті ракети облітають Вінницю та рухаються у напрямку Хмельниччини!”06:36 Повітряні сили попереджають про загрозу пусків Х-22 на Харківському напрямку.06:35 Повітряні сили пишуть: “Ракета на Черкащині курсом на південний захід!”06:30 Повітряні сили попереджають: “Крилаті ракети у Вінницькій області, південніше обласного центру!”06:23 Повітряні сили пишуть: “Крилата ракета на Кіровоградщині – курсом на захід!”06:22 ПС: “Кілька груп ракет на півдні Київщини, курсом на Вінниччину! Група ракет на Кіровоградщині рухаються на північний захід! Ракета на Сумщині курсом на Чернігівщину!”06:15 ПС: “Перша група ракет на Київщині, курсом на південний захід. Ще дві групи вздовж межі Полтавської, Чернігівської областей, курсом на захід!”06:05 Стало відомо, що росіяни б’ють по Харкову балістикою.06:04 Повітряні сили: “Кілька груп ракет на Сумщині курсом на захід! Ракети з Криму у напрямку Миколаївщини!”06:00 Карта повітряних тривог “почервоніла” повністю. Загроза ракетного удару по всій території країни.05:58 Повітряні сили написали, що перша група крилатих ракет у Сумській області і рухається вона на Полтавщину.05:34 Також повітряну тривогу оголосили на Запоріжжі, Черкащині та у Києві.05:17 Оголосили про загрозу з повітря для мешканців Донецької, Сумської, Полтавської, Миколаївської, Дніпропетровської, Херсонської, Одеської областей.05:02 Спочатку повітряну тривогу оголосили на Харківщині.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *