Поцупив з гаманця близько 300 тисяч гривень: на Волині учень обікрав свого вчителя

На Волині учень вкрав у вчителя 300 тисяч гривень з гаманця / Колаж 24 Каналу

На Волині у Рожищенській громаді трапилася надзвичайна ситуація. Учень в одній зі шкіл вкрав з гаманця свого вчителя майже 300 тисяч гривень.

Хлопець проникнув у кабінет свого вчителя, де і перебувала зазначена сума грошей. Зрештою підлітка викрили правоохоронці.

На Волині учень обікрав вчителя на майже 300 тисяч гривень

Журналісти VSN, з посиланням на власні джерела, зазначили, що 1 березня до поліції надійшла заява, що в період часу з 6 по 13 лютого невідома особа у приміщенні однієї з гімназій викрала грошові кошти із сумки 30-річного жителя села Кременця на Волині.

Як повідомила речниця Головного управління Національної поліції на Волині Ольга Бузулук, загалом сума викрадених коштів становила 6 600 євро і 600 доларів США.

За останніми даними, правоохоронці швидко встановили особу винуватця інциденту – 13-річного жителя села Оленівка. У школяра вилучено частину викрадених грошей, наразі тривають заходи щодо розшуку решти суми.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею Кримінального кодексу України, крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану. Наразі за цим фактом триває слідство.

Зверніть увагу! За чинним законодавством України кримінальна відповідальність у дітей настає з 16 років, а у випадку з найтяжчими злочинами (вбивство, умисне тяжке тілесне ушкодження, зґвалтування, хуліганство та інші) – з 14 років.

Що стосується кримінальної відповідальності дітей віком до 14 років, вони не можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності, але до них можуть бути застосовані примусові заходи виховного характеру.

Волинянка вкрала ювелірних виробів на 300 тисяч гривень

  • На Волині жінка, скориставшись ключем у відсутність господині, п’ять разів проникала у будинок знайомої в Маневичах та викрадала ювелірні прикраси. Такими діями вона завдала потерпілій матеріальну шкоду на суму понад 315 тисяч гривень.
  • Ці дії 21-річна жіночка здійснювала з серпня по листопад 2023 року. Зрештою її незаконні дії виявила поліція.
  • Наразі прокурори Камінь-Каширської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про крадіжку в умовах воєнного стану. Коли провину жінки доведуть у судовому порядку, то підозрюваній може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *