Понад 1000 кілометрів від Харкова: де на карті нафтобаза “Лукойл”, яку атакували дрони

Де розташована нафтобаза “Лукойл” / Колаж 24 Каналу

Нафтобазу “Лукойл” у Кстово що під Нижнім Новгородом Нижньогородської області Росії атакували дрони. Там спалахнула пожежа.

Нафтобаза розташована за майже 1000 кілометрів від прикордонного села Стара Гута на Сумщині та за понад 1000 кілометрів від Харкова, пише 24 Канал.

Нафтобазу “Лукойл” атакували безпілотники

Невідомі дрони атакували нафтобазу “Лукойл-Нижегороднафтооргсинтез” вночі проти 12 березня. Безпілотник влучив в установки перегонки нафти, після чого спалахнула масштабна пожежа.

Росіяни раніше розповідали, що це один з найбільших їхніх нафтопереробних заводів.

Де розташована нафтобаза “Лукойл”: дивіться на карті

До речі, російська нафтобаза, яку атакували дрони, розташована за Москвою. Від неї до Харкова майже 1200 кілометрів, до прикордонного села Стара Гута на Сумщині – 994 кілометри.

Губернатор Нижегородської області Гліб Нікітін тільки написав, що об’єкт паливно-енергетичного комплексу вранці 12 березня атакували безпілотники. Він не став шукати винних в атаці, як це часто роблять окупанти.

Дрони атакували Росію

  • Ніч проти 12 березня була тривожною для росіян. Російське міноборони про наслідки традиційно мовчить, заявивши про 25 “знищених та перехоплених” безпілотників.
  • Відомо, що дрони вночі проти 12 березня атакували нафтобазу в Орлі. Там спалахнув резервуар нафтосховища.
  • Окрім того, про атаку безпілотників повідомляли також у Курській, Білгородській, Тульській, Московській, Воронезькій, Брянській, Леніградській, Нижньогородській областях.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *