Влучили в установку: нафтобазу “Лукойл” у Нижньогородській області атакували дрони

Дрони атакували нафтобазу в Нижньогородській області / Колаж 24 Каналу

У ніч проти 12 березня дрони атакували об’єкти в різних регіонах Росії. Вибухи пролунали й на нафтобазі “Лукойл” у Нижньогородській області.

Як повідомляють російські телеграм-канали, безпілотник влучив в установку перегонки нафти. Нині там спалахнула масштабна пожежа, передає 24 Канал.

Нафтобазу “Лукойл” атакували дрони

Окупанти заявляють, що нафтобазу “Лукойл-Нижегороднефтеоргсинтез” уночі 12 березня атакували безпілотники. За попередньою інформацією, дрон влучив в установки перегонки нафти, після чого спалахнула масштабна пожежа.

Нафтобаза “Лукойл-Нижегороднефтеоргсинтез” розташована в місті Кстово, що під Нижнім Новгородом. У цей об’єкт росіяни вклали понад 100 мільярдів рублів, щоб зробити його найбільшим полімерним виробництвом у Росії. За інформацією росЗМІ, “Лукойл-Нижегороднефтеоргсинтез” – один із найбільших нафтопереробних заводів окупантів.

Нафтобаза “Лукойл” у Нижньогородській області після атаки / Фото з російських телеграм-каналів

Масштабна пожежа на НПЗ / Фото з мережі

У компанії “Лукойл”, якій належить нафтобаза, підтвердили, що роботу технологічної установки на підприємстві призупинено “у зв’язку з інцидентом”. Водночас окупанти не стали уточнювати, про що саме мовиться. Удар по нафтопереробному заводу підтвердив і губернатор Нижньогородської області Глєб Нікітін.

Вранці на Кстовську промзону, на об’єкт паливно-енергетичного комплексу, було здійснено атаку безпілотних літальних апаратів,
– заявив губернатор.

Наразі на нафтобазі спалахнула масштабна пожежа. На місці працюють рятувальники та різні російські спецслужби. Про жертв чи постраждалих не повідомляли.

Масштабна пожежа на НПЗ в Нижньогородській області: дивіться відео

Тривожна ніч для окупантів 12 березня

  • Ніч проти 12 березня виявилася дуже неспокійна для росіян. Окупанти бідкалися на масовану атаку дронів, а вибухи лунали в різних областях Росії.
  • В Орлі під атакою безпілотників опинилася нафтобаза. Там спалахнула масштабна пожежа. Вибухи також лунали в Курську, а в Бєлгородській області вночі зникало світло.
  • Тульська, Московська, Воронезька, Брянська, Ленінградська, Нижньогородська області доповнили чималий список, де вночі лунали вибухи. У російському міноборони вже відзвітували буцімто про 25 збитих безпілотників.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *