Понад 61 тисячу вчителів забезпечили ноутбуками

У межах національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» техніку отримала понад 61 тисяча вчителів у 24 областях України та м. Києві.

Про це повідомили у Міністерстві цифрової трансформації.

За словами міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, завдяки прозорості процесів та економії коштів вдалося перевиконати план і забезпечити технікою замість запланованих 60 тисяч – 61 628 вчителів.

«Цей проєкт – чудовий приклад того, що цифровізація зменшує витрати та зупиняє корупційні схеми. Це допомогло нам зробити більше для вчителів та дітей. Коли в один і той самий рік у сільських школах вперше з’явився швидкісний інтернет, ноутбуки для вчителів, онлайн-курси для дітей і доступ до цифрових навичок у викладачів», – зазначив Михайло Федоров.

Також міністр підкреслив, що на цьому відомство не зупинятиметься.

«Наша мета – максимально цифровізувати сферу освіти в Україні. Електронні журнали та щоденники, онлайн-конференції, презентації на уроках – це майбутнє», – наголосив Михайло Федоров.

Окрім того, міністром було зазначено, що вдалося заощадити понад 100 млн грн, з яких 73 млн грн уряд вже спрямував на освітні потреби, а залишок повернеться в бюджет.

фінансування освіти

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *