Повітряна тривога тривала 2 години: в Україні оголосили відбій

В Україні 6 січня оголошували масштабну повітряну тривогу. Причина у тому, що злітав МіГ-31К.

Вся Україна “почервоніла” через те, що злітав потенційний носій “Кинджалів”. Відбій повітряної тривоги по всій Україні оголосили о 11:32, передає 24 Канал.

Злітав носій “Кинджалів”

Станом на 11:32 загрози від російського МіГ-31К немає.

Він злітав з аеродрому “Моздок”. Повітряні сили повідомляли про загрозу для всієї України о 9:26. Моніторингові канали не повідомляли про пуски ракет.

Водночас тривога була тривалою. За інформацією інформаційних каналів, у повітрі також фіксували Іл-78, який може здійснювати дозаправлення МіГ-31К.

Втім, під час тривоги краще перебувати у найближчому укритті. Пам’ятайте, проста обережність може зберегти життя. Не варто нехтувати своєю безпекою. Крім перебування в укритті, також можна скористатися правилом двох стін, яке теж ефективно захищає під час обстрілів.

Ворог атакував Україну “Шахедами” 5 січня

  • Рано вранці 5 січня окупанти атакували Україну дронами-камікадзе типу “Shahed-136/131”. Ворог запустив безпілотники хвилями у кілька груп. Окупанти запустили декілька груп “Шахедів”. Їх було зафіксовано на Херсонщині. Як повідомляли у Повітряних силах, безпілотники рухались на Північ.
  • Станом на 6 ранку повітряна тривога через атаку дронами-камікадзе оголошена в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Кіровоградській та Черкаській областях.
  • Повітряна тривога поширилась й на західні області. Так, сирени пролунали у Хмельницькій та Чернівецькій областях. Станом на 10:27 відбій було оголошено у всіх областях.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *