У Харкові пролунали вибухи: окупанти запустили ракету С-300

Росіяни продовжують завдати ударів по мирних українських містах. Цього разу під ударом окупантів знову опинився Харків.

У Харкові 6 січня пролунали вибухи. Ворог вкотре застосував ракети проти прифронтового міста.

На Харківщині пролунали вибухи

У Харківській області пролунала повітряна тривога. Майже одразу після цього повідомили про перші вибухи. Загалом, станом на 10:07 пишуть, що в області пролунало щонайменше два вибухи.

За попередньою інформацією, ворог запустив С-300. Відомо, що у Бєлгородській області фіксували активність Су-34 перед тим, як на Харківщині пролунали вибухи.

Також за попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих та загиблих.

Жителів Харкова та області закликають перебувати в укриттях. Пам’ятайте звичайна обережність може врятувати життя, тож не варто нехтувати власною безпекою.

Росіяни можуть спробувати захопити Куп’янськ знову

  • Росіяни можуть поновити свої наступальні зусилля для захоплення Куп’янська. Схоже, що російські війська мають сприятливі умови для досягнення територіальних здобутків у районах, які є достатньо значущими в оперативному плані.
  • Українські офіційні особи заявили, що російські війська мають на меті захопити Куп’янськ і Борову протягом зими 2024 року. Це змусило б українські сили залишити східний берег річки Оскіл у Харківській області та створило умови для майбутніх наступальних операцій Росії на лінії Куп’янськ – Сватове – Кремінна.
  • Водночас поки не схоже, що росіяни нарощують присутність своїх військових на цьому відрізку лінії фронту. Крім цього, аналітики Інституту вивчення війни вважають, що у росіян недостатньо сил для повноцінного широкомасштабного наступу.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *