Працівники ТЦК провели агітаційні заходи на вулицях Львова

У Львові працівники ТЦК проводили агітацівні заходи / Колаж 24 Каналу

Працівники Львівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки проводили у Львові агітаційні заходи. Зокрема, вони розповідали чоловікам призовного віку про переваги контрактної служби.

Заходи проводили на вулицях міста. Зокрема, щонайменше біля залізничного вокзалу та в центрі Львова.

Що відомо про агітацію у Львові

За участі військовослужбовців відділення рекрутингу та комплектування Галицько-Франківського ОР ТЦК та СП проводиться ряд агітаційних заходів інформування громадян про можливість проходження військової служби за контрактом та переваги, спільно з представниками Десантно-штурмових військ України,
– заявили у військкоматі.

Працівники ТЦК та СП проводили агітацію у Львові / Фото ТЦК та СП

Працівники військкомату розповіли виданню ZAXID.NET, що вони регулярно проводять такі заходи. Військові пояснили, що основними вимогами під час відбору на контракт є:

  • стан здоров’я та придатність до військової служби за медичними показниками та показниками профвідбору;
  • фізична підготовленість та психологічна стійкість кандидата на військову службу;
  • загальноосвітній рівень;
  • мотивація до військової служби;
  • відсутність судимостей;
  • рівень сформованості ідейних цінностей, моральних та професійних якостей.

За детальною інформацією військові радять звертатись до районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем реєстрації.

Останні новини про мобілізацію

  • Воєнний стан та загальну мобілізацію в Україні продовжили до 14 лютого 2024 року. Перед цим їх продовжували щонайменше 7 разів.
  • Нардеп та глава фракції “Слуг народу” Давид Арахамія восени повідомив, що депутати у Верховній Раді працюють над проєктом закону про мобілізацію та демобілізацію. Зокрема, щодо того, що робити з військовими, котрі воюють 2 роки без ротації, чому люди з інвалідністю 1 та 2 групи не можуть демобілізуватися, чому бійці, котрі повернулися з полону, наразі не мають можливості демобілізуватися. Також у законі мовитиметься про онкохворих військових, які можуть виконувати завдання дуже обмежено, та про врегулювання питання призовного віку.
  • Окрім того, для залучення військових застосовуватимуть рекрутинг. Зокрема, вакансії у ЗСУ розміщують вже на чотирьох онлайн-платформах: на Lobby X, Work.ua, Robota.ua, OLX.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *