Неадекватна реакція: з якою метою Путін вперше прокоментував тему двійника

На пресконференції президента Росії з’явився його “клон”. Він назвався “студентом із Санкт-Петербурга”. “Клон” запитав в очільника Кремля, чи багато у нього двійників. Однак Владімір Путін заявив, що бути схожим на нього та говорити його голосом може “лише одна людина” – він.

Тема двійників президента Росії розійшлася доволі широко, тому її вирішили обіграти. Адже, якщо цю тему продовжувати ігнорувати – означає виглядати неадекватним. Про це 24 Каналу заявив російський опозиціонер та політолог Аббас Галлямов, зауваживши, що фраза Путіна “потенційно хороша”.

“Фраза сильної людини”, але вийшло дуже “зім’ято”. Адже до цієї фрази треба правильна підводка й треба правильний вихід. А у них вийшло так, що вони придумали, а до ладу пояснити Путіну, що від нього треба – не змогли”, – наголосив політолог.

А пояснювати диктатору – дуже делікатне питання. Адже він себе вважає “великим”. Мовляв, і рейтинги понад 70 – 80%, і народ його “любить”. Тому, той, хто ризикне це зробити, може натрапити на неприємності.

Путін, на думку російського опозиціонера, ймовірно, мав би відповісти щось на кшталт, що “в політиці двійників використовують, але він нікому не дозволить виступати від його імені та його голосом”.

А він просто підводку прибрав, кінцівку прибрав. Вийшла одна фраза – неадекватна. Видно, що ніхто не засміявся, усі сиділи в здивуванні. А там камери показали реакцію людей. Тобто, вони, схоже, очікували вибух сміху, усмішки,
– наголосив Галлямов.

Проблема через двійника

Аббас Галлямов зазначив, що він не вірить у теорію двійників. На його думку, двійник для Владіміра Путіна небезпечний. Адже, по суті – це альтернативний центр керування Росією. Якщо є двійник, який говорить таким же голосом як він, тоді значно легше зробити змову.

Так, умовно, якщо справжній президент країни-агресорки поїде на Валдай, то та людина, яка контролює двійника, може долучитися до змови. І, наприклад, тоді двійник Путіна може заявити по телебаченню, що він “втомився та залишає владу”.

“І все. Передаю повноваження прем’єр-міністру Мішустіну”. Бігай потім доводь, що ти – справжній президент, а то був – несправжній. Така колосальна проблема може виникнути. Путін же нікому не довіряє. Навіщо йому конструювати альтернативний центр керування країною?” – сказав політолог.

Двійники Путіна: що відомо

  • Експерти зі штучного інтелекту фактично підтвердили, що президент Росії має двійників. Фахівці заявили, що справжній Владімір Путін був 9 травня 2023 року на Червоній площі. А також зустрічався із главою КНР Сі Цзіньпіном та самопроголошеним президентом Білорусі Алєксандром Лукашенком. Спеціалісти вважають, що у Путіна щонайменше два двійники.
  • Прессекретар президента Росії Дмітрій Пєсков після того, як з’явилися чутки про “смерть” Путіна, вкотре спростував, що замість очільника Кремля з’являються його двійники. Пєсков запевнив, що президент країни-агресорки буцімто не користується послугами дублерів.
  • Наприкінці серпня очільник ГУР МО Кирило Буданов заявляв, що не може чітко сказати, чи живий реальний Путін. За його словами, президент Росії, якого звикли бачити, востаннє бачили на публіці у червні 2022 року.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *