Пряме влучання у будинок: окупанти вбили останнього мешканця села Степок на Сумщині

Олександр Миколайович загинув прямо у власному будинку / Колаж 24 Каналу

Російська армія вбила останнього мешканця села Степок, що у Сумській області. Ракета окупантів влучила прямо у будинок, де проживав 60-річний пенсіонер Олександр Миколайович.

Він жив у прикордонному селі сам, адже решта мешканців евакуювалися раніше. Чоловік до останнього відмовлявся виїжджати та продовжував займатися господарством вдома.

Тотальний геноцид

У селі Степок Сумської області російські окупанти вбили останнього мешканця населеного пункту. Тіло 60-річного Олександра Миколайовича знайшли опівдні 24 січня – друзі сина приїхали провідати чоловіка і вже на місці виявили, що у будинок влучила ворожа ракета.

Він не хотів виїжджати, там вже світла не було, гатили кожен день, ми йому генератор та акумулятор купили і він там жив. Була в нього кобила, собака, кури. Снаряд потрапив прямо йому в кімнату, там кухню побило, сарай,
– повідомив син загиблого.

Чоловік загинув прямо у власній домівці / Суспільне

Варто зазначити! Село Степок знаходиться недалеко від кордону з Росією поруч з гуманітарним переходом “Покровка-Колотилівка”

Росіяни вдарили по будинку, де жив пенсіонер / Суспільне

Нараз Руслан чекає на маму та сестру, щоб поховати батька. За словами представників селищної ради, Олександр Миколайович загинув на минулих вихідних, можливо це був понеділок – до кінця ще невідомо.

Місце, де спав Олександр Миколайович / Суспільне

Служба безпеки України наразі проводить досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним убивством.

Російський терор

  • Зранку 27 січня російська ДРГ прорвалася в Сумську область. Окупанти вбили двох цивільних людей – брата та сестру, які проживали в селі Андріївка Сумського району, що у 5-кілометровій прикордонній зоні.
  • Внаслідок обстрілу Харкова 23 січня загинули дружина та 8-річна донька регбіста Володимира Машкіна. Пряме влучання їх домівку не лишило шансів на порятунок. Про трагічну звістку спортсмен дізнався, перебуваючи на фронті.
  • Вдень 22 січня росіяни вкотре обстріляли Куп’янськ з артилерії. Внаслідок удару спалахнув легковий автомобіль. Водій загинув на місці. Один зі снарядів влучив поблизу двоповерхового житлового будинку – будівлю частково зруйновано.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *