Професія юриста – це професія перемоги!

PR

Право – провідна елітна спеціальність а юрист – одна з найбільш поширених, затребуваних і високооплачуваних професій у цивілізованому суспільстві.

Національний університет «Одеська юридична академія» – провідний спеціалізований заклад вищої освіти і лідер юридичної освіти на Півдні України.

Випускники Національного університету «Одеська юридична академія» є спеціалістами в таких галузях права: цивільне право та процес, кримінальне право та процес, адміністративне право та процес, господарське право та процес, трудове право, міжнародне публічне та приватне право та інших.

Фахівець із кваліфікацією бакалавра з права може посідати первинні посади в органах державної виконавчої та судової влади, місцевого самоврядування, прокуратури, адвокатури, Служби безпеки України, внутрішніх справ, митної служби, в юридичних службах підприємств, установ, організацій тощо.

Магістр зі спеціальності 081 «Право» підготовлений для роботи на посадах, що вимагають вищої юридичної освіти: в органах державної виконавчої влади, в органах місцевого самоврядування, судах загальної юрисдикції і спеціалізованих судах, органах прокуратури, органах Міністерства юстиції України, системі нотаріату, адвокатурі, юридичних службах підприємств усіх форм власності, юридичних навчальних закладах.

За допомогою інноваційних підходів студентам Національного університету «Одеська юридична академія» в доступній формі викладають теоретичні основи майбутньої професії. Для здобуття практичних навичок на базі університету функціонує три IT-центри, що мають більш як 200 комп’ютерів, Центр тестування на поліграфі, оснащений поліграфом останньої моделі а також Центр бойової підготовки, в програму навчання якого входить теоретична та практична підготовка, стрільба з вогнепальної зброї та стройова підготовка.

Тож запрошуємо вступників долучитись до прогресивної спільноти академії та пропонуємо здобути якісну освіту, отримати престижний диплом та гарантувати собі успішне майбутнє в обраній спеціальності.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *