Прокинулась від того, що викинуло з ліжка, – жителька будинку у Дніпрі, в який влучив “Шахед”

Жителі зруйнованого будинку у Дніпрі розповіли про атаку Росії – / Колаж 24 Кана

Цієї ночі росіяни атакували Україну 31 дроном-камікадзе. Окупанти влучили в багатоповерхівку у Дніпрі. Жителі зруйнованого бійцями Путіна будинку розповіли про жахливу ніч.

В ОВА зауважили, що люди щосили тримаються. Та сльози самі навертаються на очі. Адже усвідомити, що пережите вночі, – це реальність, досі не можуть.

Зверніть увагу! Оперативні деталі ворожої атаки – у нашому телеграмі.”Я думала, десь приліт. А це все в нас сталося”

Алла – голова ОСББ. Жінка мешкала на 9 поверсі, втім, цієї ночі окупанти зруйнували його. З руїн, що залишилися від оселі, Алла вибиралася через сусідній під’їзд. І хоча втратила житло, а на обличчі порізи, вона найбільше переживає за сусідів. Адже чоловіка й жінку поки не знайшли.

Я на 9 поверсі. Квартири 72 і 71, їх немає. Проснулася від того, що мене кудись кинуло. Навколо цегла. Страшно було, дроти пообривало. Вибралися. Вибралися сусіди з 71. Чоловік, батько їхній – діабетик, немає його. Не знаємо, десь там під завалами. Вони вилізли, рятувалися, хоч самі двоє,
– поділилася Алла.

Додала, що на 8 поверсі жінку, яка спала в залі, де тепер дірка, знайти поки не можуть. Ще одна жителька зруйнованого Росією будинку розповіла, що не одразу зрозуміла, що сталося.

Жителі зруйнованого будинку розповіли про російську атаку: дивіться відео

В ОВА зауважили, був гул, від якого стигне кров. Вибух і заграва. Одні жителі багатоповерхівки зціпеніли. Інші кинулися перевіряти, чи цілі діти.

Дитина в мене підскочила, я її, звичайно ж, зразу накрила покривалом, підійшла до неї та вклала. Бо я одразу не зрозуміла… Я думала, десь приліт. А це все в нас сталося,
– наголосила Вікторія.

Ще одна жителька будинку, в який поцілив російський дрон, розповіла, що вся квартира одразу же заповнилася димом.

Їдкий дим, тому що у дворі все горіло. Але жити треба. Життя продовжуються. Нас воїни захищають, все буде добре. Обов’язково,
– ледь стримуючи сльози зазначила Наталія.

Коротко про наслідки терористичної атаки Росії на Дніпро

  • Внаслідок влучання безпілотника у дев’ятиповерхівку під завалами, ймовірно, перебувають ще двоє людей. Про це повідомили в ДСНС.
  • Зокрема, шукають 57-річну матір дніпрянки Євгенії, пише “Суспільне”.
  • Ще вісім мешканців будинку зазнали поранення.
  • У багатоповерхівці зруйновані три квартири, ще дві — пошкоджені. Окрім того, зачепило автомобілі, припарковані у дворі.
  • В Дніпропетровській ОВА повідомляли, що станом на 7 ранку двоє постраждалих перебувають у медзакладах у стані середньої важкості. Решта – продовжить лікування амбулаторно. Всього до лікарень звернулось 7 з 8 постраждалих.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *