Путін – чудовий гравець у покер: як Макрон переграв очільника Кремля

Коротка версія новини

  • Еммануель Макрон розглядає можливість введення західних військ до України. Це, переконаний ветеран війни Росії з Україною Євген Дикий, – важливий геополітичний крок очільника Франції.
  • Росіяни бояться прямого конфлікту з НАТО, хоча цим постійно залякують Європу.
  • Путін уміє блефувати, він – добрий гравець у покер. Однак Макрон його переграв і відповів йому, піднявши ставки.
  • Еммануель Макрон відповів Путіну його ж мовою. Франція – ядерна країна, тож так фактично її лідер нівелював аргумент Росії про те, що в разі чого в неї є ядерка.

Еммануель Макрон заявив про можливість введення західних військ до України. Це – блискучий геополітичний крок очільника Франції.

Таку думку 24 Каналу висловив ветеран війни Росії з Україною Євген Дикий, зауваживши, що Макрон несподівано виявився єдиним західним лідером, хто знайшов правильну мову, якою треба говорити з Путіним. Тим часом російський диктатор увесь час лякає Європу прямим конфліктом між Росією та НАТО. До слова, французький лідер заговорив про відправлення військ НАТО до України ще у лютому.

Утім самі ж росіяни найбільше бояться такого конфлікту. Вони занадто добре знають, що залишиться від їхньої армії при прямому конфлікті з Альянсом.

“Але треба віддати належне Путіну. Він вміє блефувати. Він дуже гарний гравець у покер. Він навіть при дуже поганій грі вміє робити кам’яне обличчя й блефувати”, – сказав Дикий.

А Захід увесь час на цей блеф вівся. Президент Франції перший це викрив і відповів диктатору, піднявши ставки.

Каже: “Окей, ти тут нас лякаєш прямим зіткненням. То, по-перше, ми до цього готові, а по-друге, ми для цього не будемо чекати, поки ти нападеш на Польщу чи Балтію. А ми тут вже якраз навпаки роздумуємо, може, наші війська в Україну тобі назустріч направити”,
– додав ветеран війни Росії з Україною.

Дуже важливий момент у тому, що Еммануель Макрон – лідер ядерної країни. Адже це повністю нівелює ключовий аргумент Росії, що у разі чого у неї є ядерна зброя. Однак вона є й у Франції.

“Саме лідер ядерної європейської країни фактично відповів Путіну його мовою. І в Росії почалась просто істерика. Це блискучий політичний хід. Але з практичного погляду я б зараз не очікував, що в реальності це може зараз відбутись”, – сказав Євген Дикий.

Заяви французького лідера про відправлення військ

  • Ще у лютому Макрон висловив думку про можливе відправлення військових НАТО до України. Він зазначав, що це може стати актуальним у майбутньому.
  • У Міністерстві закордонних справ України заявляли, що мовиться лише про можливість проведення навчання для військових. Очільник МЗС Дмитро Кулеба повідомив, що Україна ніколи не просила про відправлення західних військ.
  • Нещодавно президент Франції заявив, що його країна не виключає можливості направлення до України наземних військ. Це може статися у випадку загострення війни з Росією – якщо росіяни прорвуть лінію фронту та буде прохання від України. Еммануель Макрон додав, що його стратегічна мета у тому, аби російська армія ніколи не змогла перемогти в Україні. Усе через те, що перемога Росії загрожує безпеці усієї Європи.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *