Путін визнав деякі проблеми: на кого розрахована його заява про “добровольців”

Президент Росії 14 грудня провів так звану “пряму лінію” з росіянами та пресою. Та там Владімір Путін визнав деякі проблеми.

Очільник Кремля заявив, що буцімто щодня до російських військкоматів приходить 1500 “добровольців”. Блогер і політолог Сергій Запорожський зазначив 24 Каналу, що, якщо у Путіна так все “добре”, то, мовляв, у чому проблема, аби відпустити додому своїх вояк.

“У чому тоді проблема відпустити додому не 300 тисяч мобілізованих, а, припустимо усіх, хто хоче, із мобілізованих? Усіх, хто вижив. Їх же мобілізували не 2, не 3 мільйони. “Усього 300 тисяч”, – сказав блогер.

Політолог припускає, що живих та цілих росіян із цієї кількості залишилося максимум 150 тисяч. Мовляв, у чому тоді проблема, якщо є стільки “охочих” воювати проти України.

Він же не робить цього. Не може собі дозволити. Не може собі дозволити пустити 100 чи 200 тисяч “у похід” на Київ чи Харків. Немає у нього цього ресурсу,
– наголосив Запорожський.

Такі заяви президента країни-агресорки про буцімто “велику кількість добровольців” розраховані на те, аби психологічно тиснути, зокрема, на українське суспільство.

Заяви Путіна на “прямій лінії”

  • В очільника Кремля запитали, коли закінчиться так звана “спецоперація”. Президент Росії вчергове заявив про “денацифікацію”, “демілітаризацію” та “нейтральний статус України”. Путін сказав, що “мир” буде тоді, коли “ми досягнемо своїх цілей”.
  • Президент країни-агресорки почав фантазувати, що буцімто в Росії була лише одна хвиля мобілізації. А потреби у другій начебто поки що “немає”. Очільник Кремля прозвітував про начебто “300 тисяч мобілізованих” росіян.
  • Владімір Путін заявив, що на війні проти України нібито воює 617 тисяч окупантів. Він додав, що росіяни пожертвували на підтримку загарбників понад 10 мільярдів рублів.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *